Jeg synes, det er vigtigt at give udtryk for, at jeg som blogger kun giver udtryk for mine egne holdninger og meninger.

Jeg har som bekendt ikke en uddannelse indenfor ernæring, kost eller idræt. Jeg blogger om emnet udfra mine egne synspunkter, mine egne erfaringer og hvad der virker for mig. Det betyder ikke at det virker for dig – jeg er ikke ekspert i dén forstand. Jeg læser utrolig meget om emnet, det er min store hobby og passion – mine indlæg her på bloggen er altså skrevet udfra mine egne synspunkter – hvis du har en sygdom eller lignende, vil jeg gerne opfordre dig til at opsøge en uddannet indenfor feltet.

Jeg skriver kun om de ting, som jeg skal kan stå indenfor – men er et indlæg sponsoret, vil det altid blive angivet i mine indlæg. Jeg bliver ofte tilbudt at skrive om forskellige produkter og det er langt fra alle, som jeg takker ja til. Det skal være produkter, som jeg selv kan stå 100% indenfor og de bliver testet grundigt, inden de kommer på bloggen.

Det er utrolig værdsat fra min side, når I vælger at kommentere mine indlæg – det bliver jeg meget glad for. Men i samme åndedræt vil jeg gerne understrege, at kommentarer som har en ubehagelig tone eller på anden vis er anstødelige, bliver slettet. I må altid låne mine billeder, men jeg ser da gerne, at I linker til min blog.

Kopiering af billeder fra forskellige tumblr’s (som jeg også gør brug af), er i mine øjne allemandseje – så der behøver I ikke linke til min blog.

Tak fordi I læser med, det betyder alverden for mig!