Hvis jeg skulle vælge ét produkt

Annonce 

Jeg har glædet mig så meget til at skrive det her indlæg – jeg skal nemlig fortælle lidt mere om ét af mine favorit produkter fra La Roche-Posay: Lipikar AP+M Balm som er kommet i en lettere konsistens – god til om sommeren men også god til børnene, da den trænger hurtigere ind og ikke efterlader huden fedtet. Den er uundværlig for os herhjemme – både for børn og voksne og lad mig fortælle hvorfor:

Vi lærte Lipikar AP+M Balm at kende, da vi fik Alfred og han et par måneder efter fødslen fik atopisk hud i ansigtet. Vi blev meget kede af det og forskrækkede – vi var jo helt nye forældre og man har det som bekendt aldrig bedre end sine børn. Vi prøvede enormt mange forskellige produkter men uden den helt store effekt. Vi fik en hudlæge som straks anbefalede os Lipikar og vi fór ned på apoteket og købte den. Lipikar AP+M Balm virker øjeblikkeligt kløestillende, hvilket er alpha omega når der er tale om hud med tendens til atopi som jo virkelig klør. Vi så hurtigt en forbedring og siden da har vi brugt Lipikar AP+M. Vi bruger den på begge børnene dagligt – og når de er i badekar bruger vi Lipikar Syndet AP+. Den står fast på puslebordet og Alfred er for nylig selv begyndt at smøre sig ind, da han synes det er sjovt at trykke creme ud. Den får mine varmeste anbefalinger! 

Kristian og jeg bruger selv Lipikar Syndet AP+ i badet. Den har en lækker konsistens og så udtørrer den ikke huden, under badet. De dage jeg så ikke har tid til, at smøre mig ind efterfølgende – har den gjort mig en tjeneste ved faktisk at fugtgive under mit bad. Det er noget af et lifehack. 

La RochePosay er pionér inden for forskning i mikrobiom og de har forsket i det i mere end 10 år. Mikrobiomet er hudens økosystem af mikroorganismer på huden, som holder huden i en god balance. I produktet findes termalsk kildevand som beroliger huden og samtidig plejer den. Derudover stabiliseres hudbarrieren. Du kan bruge Lipikar AP+M Balm og Syndet AP+ til børn over 3 måneder og er fordelagtig til alle med tør hud, hud med tendens til atopi og ekstremt tør hud. 

Lipikar AP+M Balm har følgende egenskaber: 

– beroliger øjeblikkeligt 

– har en kløestillende effekt 

– reducerer udbrud 

– absorberes hurtigt

– god til ekstremt tør hud samt hud med tendens til atopi

– indeholder ingen parfume 

Jeg bruger Lipikar AP+M dagligt. På hele kroppen, fødder og tørre hæle, albuer og hænder. Jeg bruger den også gerne i mit ansigt, særligt om aftenen når jeg kommer hjem efter en lang dag på legeplads og cykeltur med børnene. Hvis jeg kun måtte eje ét produkt fra La RochePosay – så skulle det være Lipikar AP+M

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *