En families redskab + rabatkode til Najell

Uundværlig for os som familie på 4 og samtidig kan vi være helt tæt

20% rabat med koden “Matilde20”

Da jeg blev gravid med Alfred havde jeg en intention om, at jeg skulle “være sådan en som bærer mit barn”. Det lykkedes dog aldrig rigtig med Alfred. Jeg følte ikke at jeg var god nok. Og det er altså ærgerligt – for det er mega nemt og lige-til med en bæresele fra Najell.

Derfor er jeg så glad for at jeg nu er “sådan en som bærer” (hvilket jo er og kan være os alle) – for det er en kæmpe glæde for mig og for Evig – og så er det genialt for børnefamilien med to små børn. Det er rart ikke at skulle have barnevognen med altid, men bare gå ud på legepladsen eller på tur. Det er lykkedes mig at amme i selen – hvilket jeg er virkelig stolt af. Jeg var rigtig nervøs, men øvelse gør sgu mester! Evig har elsket at sidde i selen helt fra start. Nu er vi begyndt at vende hende om, så hun kan se hvor vi er og vigtigst af alt: kan se Alfred. Det er hendes største glæde!

Det kan være et kæmpe projekt at finde den sele, som virker for dig og baby. Og er du samtidig nybagt mor (hvor følelserne godt kan sidde ude på tøjet) så er det altså en svær beslutning og lidt overvældende. Måske også derfor fik jeg ikke Alfred i sele. Nu er jeg dog helt tryg og glad for selen og det tager mig ingen tid, at sætte Evig i selen. Den er ergonomisk så jeg får ikke ondt i ryggen – og Evig sidder som hun skal. Den støtter hende godt og jeg føler at hun sidder sikkert og godt. Jeg er blevet så god til at få hende i, at jeg kan gøre det i mørke! Ikke at jeg har forsøgt, men pointen er, at jeg føler mig så sikker og tryg ved den. Selen fylder ikke meget når den ikke er i brug, jeg har den altid i pusletasken, hvor den sagtens kan være. Den har også været i vaskemaskinen flere gange og tørrer hurtigt, så jeg ikke har skulle undvære den. Den er åndbar, så den er også rar at have på om sommeren. Jeg fødte Evig i august hvor der var tæt på 30 grader – og selen var rar at have på, trods varmen og sved.

Brug koden her og få 20% – koden er “Matilde20”. Skriv endelig hvis du har spørgsmål! Koden gælder til og med 10/3-2022 og gælder kun bæreselen.

Jeg kan varmt anbefale “Easy” fra Najell – den har virkelig gjort det nemmere at gå fra 3 til 4 – fordi jeg har været i stand til at være tæt med Alfred og gå på f.eks. legeplads – samtidig har jeg haft Evig tæt. Kristian har også brugt den flere gange og haft hud mod hud og på den måde ofte vugget Evig i søvn. Jeg er simpelthen så glad for selen og kan kun anbefale den. Jeg glæder mig til at bære Evig endnu mere og nyde den kontakt som vi får, som er så vigtig for vores relation. Og så er det bare så hyggeligt at bære sit barn!

Jeg vil i øvrigt også anbefale Najell’s andre produkter. De har babynest, kørepose, vikler (som også er en god måde at bære på!) og meget andet. Min kode gælder dog ikke på andet end bæreselen. Find det her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *