Nu er jeg jo ikke typen som går og fortryder ting, men..

jeg ville nu ønske at jeg havde taget solbeskyttelse mere seriøst, da jeg var yngre!

Jeg er blevet ambassadør for La Roche Posay og dét er jeg umådelig stolt af. Ikke kun fordi produkterne anbefales af dermatologer verden over og er udviklet til særlig sensitiv hud – så tager de også solbeskyttelse alvorligt. Og det gør jeg også, desværre et par år for sent. Der var nemlig engang hvor jeg ikke tog solbeskyttelse på, af frygt for ikke at få farve. Det er nok noget af de dummeste, jeg nogensinde har gjort. Det kan jo ikke nytte noget at jeg bruger for meget tid på, at ærgrer mig – sket er sket, men jeg vil enormt gerne råbe højt om, at det altså ER vigtigt. Og du får farve, selvom du har solbeskyttelse på.

Jeg bruger Anthelios UV MUNE Ultra light – den som tidligere hed Anthelios Ultra lights SPF50. Den er blevet forbedret – den har stadig sin lækre og ultra lette konsistens, men har fået endnu bedre beskyttelse. Den har en høj UVA beskyttelse – og højere end EU-kommissionens anbefaling og så er den under dermatologisk kontrol. Den er tilpasset alle hudtyper og beskyttelsesbehov og så er den ekstra vandresistent, hvilket er ret fedt på f.eks. en badeferie eller hvis du f.eks. træner udendørs.

Anthelios UVMUNE ultralet creme SPF50+ er en ultralet creme der absorberes hurtigt og føles usynlig på huden. Den har en meget høj beskyttelse og beskytter mod de ultralange UVA-stråler til ansigt og i øjenområdet. Den er til sensitiv og solintolerant hud og så er den særlig tilpasset og testet på sensitiv hud. Den indeholder ingen parfume og er hypoallergen. Den efterlader huden blød og tilstopper ikke hudens porer – og den er genial under makeup.

Jeg synes godt det kan være svært at finde ud af, hvad forskellen er på UVB og UVA. Jeg har fået en nem måde, at huske de to fra hinanden: UVB (“brun” eller “brændt) og UVA (“allergi” eller “aldring”). Det er SPF faktoren der angiver beskyttelsesniveuaet mod UVB-stråler. UVA stråler udgør 95% af de totale UV-stråler, som vi eksponeres for. UVA stråler kan trænge igennem vinduer og skyer og altså også mens du sidder i bussen, på vej til arbejde. De trænger dybere ned i huden og er mærkes ikke på huden. De accelererer hudens aldring og kan gøre huden intolerant som f.eks. rødme. Køb det her!

Køb din solbeskyttelse fra La Roche Posay hos med24.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *