Legetøj fra 4+ måneder

Et meget efterspurgt indlæg og et indlæg som har stået på min to do, i mindst en måned.. Tiden går så stærkt og jeg må virkelig prioritere hvad jeg gerne vil nå i løbet af en dag. Når Alfred sover vil jeg gerne nå praktiske ting og svarer på jeres beskeder, svare på mails og så videre. Jeg når altid det hele, men har også skåret kraftigt ned på, hvad jeg laver. For jeg er jo sådan set på barsel, lige endnu. Det kan du læse mere om her, for min barsel er faktisk snart (officielt) slut.

Men dette indlæg har som skrevet været efterspurgt. Hvilke legetøj har vi til Alfred og hvad kan han lide at lege med. Børn er jo forskellige, men jeg vil alligevel tippe om det legetøj, som Alfred bruger allermest. Han er næsten 5,5 måned nu men har brugt dette legetøj siden han var cirka 4 måneder – men er blevet gladere for det og bedre til, at bruge det.

Bidering: da jeg så denne tænkte jeg ikke, at den ville blive særlig populær. Men Alfred er så glad for den. Den er god fordi at han kan holde på den og selv tage den i munden og det virker til, at det er rart for ham at bide i den. De findes i mange afskygninger og varianter. De findes blandt andet her.

Oball: den er ikke på billedet, for Alfred legede med den. Den har han været glad for længe – og er det stadigvæk. Den er nem at få fat i, selv når de er endnu yngre end Alfred og den er sjov for dem at stikke tungen ind i. Vi bruger den også til baby rytmik (som du kan se på min IG TV på instagram). Bolden kan du finde her.

Sansebold (den stor grønlige med pigge på). Jeg troede ikke at den ville være så stor, som den er. Da jeg pakkede den ud tænkte jeg, at det ville blive en bytter. Men Alfred er helt vild med den. Han kan godt lide at klappe på den og kigge på den og så elsker han når jeg triller den på hans krop, fordi den kilder ham. Det er virkelig et godt køb! Derudover ligger jeg på den engang imellem – jeg placerer den i lænden. Det giver sådan en dejlig massage. Win win. Findes her!

Tandbørsten: det er en anbefaling fra Julie som er sundhedsplejerske, og som jeg har lavet flere LIVE’s med på min instagram. Alfred har ingen tænder endnu, men når det mindste frembrud kommer, skal det børstes. Vi har tandbørsten som legetøj, da han på den måde bliver tryg ved den allerede nu og får lov til, at undersøge den. Den findes i mange varianter og vores er herfra. I øvrigt anbefalede Julie os at starte med zendium, så de ikke bliver vænnet til at tandpasta smager af f.eks. jordbær eller lignende.

Oball clickity twist (hvilket finurligt navn): den har Kristian købt for cirka 1,5 måned siden og det er Alfreds favorit. Den kan klikke og twiste og han elsker at bide og sutte på de forskellige “plastik-arme”. Den koster ikke særlig meget og den er guld værd. Det er den vi altid tager med, når vi skal ud og han leger med den hver eneste dag. Den kan du finde her.

Lamaze traktor: de findes i et utal af varianter – denne kan knitre og det er helt sikkert med til, at Alfred er rigtig glad for den. Den leger han også meget med og noget lignende kan findes her. Det legetøj vi har fra La Maze er genialt og Alfred er rigtig glad for det.

Udover det legetøj, så er han også glad for at kigge på sæbebobler (jeg bruger denne som er uden unødig kemi og er baby-venlig), vifter (jeg købte min i Thailand) og chiffon tørklæder, som kan købes her.

Måske du har et barn som er ældre end Alfred? Hvilke legetøj skal vi købe til ham næste gang?

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *