Min hårrutine + RABATKODE

Annonce Hairlust

Et ofte stillet spørgsmål: “Hvad gør du med dit hår?”. Jeg har før delt mine rutiner, men vil nu opsummere i dette indlæg. Jeg bruger produkterne fra Hairlust og dem har jeg brugt længe. Hairlust er dansk – og jeg elsker at støtte danske virksomheder. Udover at være en dansk virksomhed, så er produkterne lækre, effektive, til gode priser og smukke. Det synes jeg altså også betyder noget – at de er flotte at have stående på badeværelset.

Vigtigst er dog effekten og at produkterne holder det de lover. Lad mig gennemgå min hårrutine, step by step:

Jeg vasker typisk mit hår hver anden dag, men sommetider bliver det hver 3.dag. Jeg vil helst komme derhen, hvor jeg kan nøjes med at vaske det hver 3.dag, men jeg elsker bare nyvasket hår. Men med to børn så ville det være at foretrække, at vaske hår lidt færre gange om ugen. Det frigiver altså lidt tid! Omvendt elsker jeg mit morgenbad og prioriterer det altid. Anyways så bruger jeg denne shampoo (sulfatfri med proteiner) og jeg vasker altid mit hår to gange. Første gang for at få skidt og gamle produktrester ud af mit hår, så det produkt jeg påfører kan få lov at virke. Så jeg vasker to gange – hver anden gang jeg vasker hår bruger jeg “Hair & Scalp detox scrub” som var nomineret til en Danish Beauty Award. Den er god til fedtet og kløende hovedbund. Den er virkelig forfriskende og beroliger. Den “nulstiller” ligesom og gør mit hår klar til nye produkter.

Rabatkoden

Trobeck20 giver 20% på alle produkter og koden gælder til og med 17.oktober

Jeg bruger “Hairlust Scalp Massage Brush” og dén er uundværlig. Den hjælper med at få produktet ind i håret – og ud igen. Jeg bruger den i forbindelse med detox’en, men også med den almindelige shampoo. Hovedbundsbørsten har bløde silikonepigge for skånsom eksfoliering og stimulering. Den var i øvrigt også nomineret til en Danish Beauty Award og VANDT! Den vil jeg ikke undvære. Den er så god – for i mit tykke hår er det svært at få gamle produktrester UD af håret og dér er børsten intet mindre end genial. Og massagen man får med – den er heller ikke dum!

Hvis jeg er i tidsnød, så tager jeg en hårkur i om aftenen, når der venter hårvask morgenen efter. “Hairlust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm“. Den er høj koncentreret og uden silikone. Jeg fordeler det i mit hår om aftenen og knalder manken op i en høj knold. Om morgenen vasker jeg den ud, vasker med shampoo og bruger en proteinkur og mit hår er så pænt, men også let og luftigt. Mit naturlige fald kommer frem, uden at jeg er nødt til at gøre alt muligt ved det. Dét er altså et mom hack! Eller bare et lifehack, hvis du (som jeg) ikke har nok timer i døgnet.

Rabatkoden

Trobeck20 giver 20% på alle produkter og koden gælder til og med 17.oktober

Til slut bruger jeg altid (!) “Hairlust Defence & Hydration” som er en plejende leave-in mist med UV filter. Den giver instant fugt og sørger for at mit hår ikke bliver kruset, men mere krøllet og let. Den dufter så skønt og den er UUNDVÆRLIG. Jeg anbefaler den til alle mine veninder. Skal du kun købe ét produkt, så vil jeg anbefale denne. Den er så lækker og kan også give dit hår lidt peps, hvis det er blevet lidt fladt.

Jeg sover gerne med fletning, så mit hår ikke bliver filtret om natten. Jeg reder altid mit hår når det er håndklædetørt, aldrig når det er drivvådt. Jeg sørger for at huske hårkur og altid få skyllet produkterne ordentligt ud. Har du hårtips? Del endelig i kommentarfeltet!

Annonce Hairlust

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *