Endnu nemmere, nemlig

Måltidskasserne. Jeg har både skrevet om dem og delt dem på min story fra tid til anden. Det fungerer mega godt, det er nemt at skabe sig et overblik og der er så mange forskellige retter og lande du kan rejse til, uge til uge. Det er genialt og hvis du ikke har prøvet det – så er det hermed en udfordring til at prøve det! Du modtager din måltidskasse med dine øvrige varer fra nemlig.com – så det er ligesom at handle ind til én eller flere retter – du gør det bare med ét enkelt klik.

Der er flere at vælge i mellem og du kan også vælge at få dem leveret fast – det er op til dig og kan nemt ændres på din nemlig konto.

  • Livretter øko.
  • Familie
  • Hurtig
  • Verden
  • Livstil øko.
  • Vegetar øko.

Måltidskassen “Verden” er fuld af krydderier og retter som vi normalt ikke laver. Derfor er jeg glad for at klikke måltider hjem fra dén kasse, da den inspirerer mig. “Hurtig” kassen er genial til børnefamilier – og sådan er jeg en del af nu (glemmer jeg sommetider, men jeg er vel voksen nu) og “Livretter” er virkelig livretter. I hvert fald oftest vores. De er børnevenlige og nemme at gå til. Jeg kan godt lide at blande fra de 3 kasser, men jeg skal snart udforske “Vegetar” kassen noget mere. Der er virkelig mange gode retter, har jeg hørt fra veninder som er lidt bedre til at afprøve vegetariske retter. Jeg var jo faktisk engang vegetar i 7 år, så jeg kan mange retter, men jeg skal lige tilbage til det. Det kan kassen hjælpe mig med. Du kan se alle kasserne her og se hvad der er af retter denne uge og kommende.

I løbet af weekenden sætter vi os altid ned og lægger en plan for ugen. Både med aftaler og træning, men i høj grad i forhold til mad. Det er bare nemmest, hurtigst og det gør at dagen glider. Vi handler gerne ind om søndagen eller får i hvert fald leveret søndag. Så er vi klar til ugen.

Vi kan godt lide at lave mad til flere dage, så det gør vi altid. Men vi får gerne 2-4 måltider fra måltidskasserne og på den måde får vi en masse nyt (så det ikke er bolo og æggekage konstant..). Fordi opskrifterne er så nemme at gå til, går det næsten lige så hurtigt, som når vi laver æggekage. Alfred er begyndt at spise mere og mere forskelligt mad – og med hjælp fra måltidskasserne får vi også udfordret ham og han får en masse nye, spændende ting at spise. Og vi har tid til at gå tur, træne, være sammen med Alfred og skal ikke stresse over at vi skal ned og handle og ned med pant. Det er en hverdagsluksus at betale for at få sine varer leveret – men det gør en stor forskel for os som familie.

Vi bestiller også bleer, danskvand, rengøringsmidler, grønt og frugt på nemlig.com. De har et kæmpe udvalg af grønt – forleden opdagede jeg f.eks. at de har mini vandmeloner, hvilket passer godt til os og til Alfred, da vi ikke kan nå at få spist en hel. Bleerne slipper vi for at slæbe og i denne coronatid er det også væsentligt, at vi ikke skal ned og handle sammen med Alfred.

Du betaler et beløb for at få leveret dine varer – og det kan du jo spare hvis du selv går ned og handler. Men for os giver et en kæmpe frihed og er en luksus for os. Vi får varerne leveret når det passer os, vi slipper for at slæbe og vi slipper også for “fristelser” som man kunne falde over ved kassen, når man er nede og handle. Nemlig.com tager også returpant med hvis du beder om det (det koster også et gebyr). De mangler faktisk bare lige at lave maden, så ville det være en fuld pakke. Men vi kan lige overskue at lave maden, når det bliver bragt til døren. Det er nemt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *