10 ting jeg hellere vil lave end at handle ind

Det er næppe gået din næse forbi, at vi handler ind på nemlig.com. Jeg er så glad for det her samarbejde – jeg har brugt nemlig i 10 år. Og særligt nu, med familielivet der skal gå op, er det perfekt for os. Bleer som ikke skal slæbes, toiletpapir, danskvand (som jeg stadig craver #amning) og et hav af madvarer til Alfred, som vi prøver af. Han spiser stort set alt, så vi forsøger at være så kreative som muligt. Vi vil gerne have at han spiser flest måltider sammen med os – og spiser det som vi spiser. Derfor er måltidskasserne geniale for vores familie. Vi handler ind én gang om ugen og laver madplan. På den måde sparer vi penge (vi undgå fx. alle impulskøbene ved kassen) og vi kan også præsentere Alfred for så mange forskellige retter som muligt.

Fordelene ved måltidskasserne er nemme at liste op, læs bare her:

 • Du kan få leveret måltidskasser sammen med dine dagligvarer – lige til døren, lige når det passer dig. Dag og nat.
 • Du kan vælge mellem 24 inspirerende og velsmagende måltider hver uge
 • Du kan bygge din egen måltidskasse eller vælge én af de 6 faste måltidskasser
 • Du får garanti for friske råvarer
 • du behøver ikke at være hjemme for at modtage din varer og din måltidskasse.

Jeg kan slet ikke skrive nok om, hvor smart jeg synes at konceptet er. Det er også vældig populært for tiden, så du skal være lidt hurtig for at få de tider som passer dig. Du kan med fordel bestille i god tid, så er den kommende uge planlagt. Der er gode tilbud hver uge og hvis du er til vin, så kan du finde mange, mange vine hos nemlig.

Hvis jeg nu skal finde på 10 ting, som jeg hellere vil end at handle, så vil listen pt. se således ud:

 1. gynge med Alfred, for han elsker at gynge og kan næsten ikke få nok,
 2. drikke kaffe med min mødregruppe. De er så søde og ungerne elsker hinanden,
 3. sidde i sofaen med Kristian i stedet for at én af os skal ned og handle,
 4. tage et dejligt langt bad,
 5. lave bananpandekager til Alfred og jeg og til vores mange udflugter,
 6. træne,
 7. ses med min dejlige veninder,
 8. drikke vin med min mand,
 9. spise kage med min far,
 10. gå på genbrugsjagt med min mor.

10 gode grunde. For jeg vil hellere lave de ting, som er vigtige for mig. Og det er så nemt at handle ind på nemlig.com. Jeg bruger min ipad og app’en. Den husker min favoritkøb, så jeg glemmer sjældent noget. Jeg kan anbefale at skrive ned, hvad du mangler i løbet af ugen og lave madplan/bestille måltidskasser – så er indkøbet klaret i en ruf.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *