For grim til kærlighed

Billedet er taget af Emily

Jeg har som bekendt, ikke et tv. Det har jeg ikke haft i 3,5 år. Jeg savner det ikke. Jeg har vænnet mig til, at se film på min computer. Hvis jeg skal se en rigtig god film, så har jeg en stor skærm, som jeg kan tilslutte. Det fungerer fint. Jeg kan rigtig godt lide, at se DR’s programmer. Jeg er særlig glad for DR3, som jeg synes gør det godt. DR er generelt gode til, at skildre typer og mennesker, på en fin måde. F.eks. “Hård udenpå“, hvor de ellers så stereotype drenge fra Vestegnen, ramte mig i hjertet. De var altså søde, mange af de drenge. Og det er sådan nogle typer, som jeg aldrig støder på. Og det kan jeg godt lide, ved DR programmerne. Jeg får et smugkig ind i verdener, som jeg intet kender til.

Sommeren er forbi og selvom at det er trist, så betyder det gode programmer. Og serier. Og DR er allerede i gang, med at dele gode programmer. Her er en lille liste over de, som jeg godt kan lide at se:

For grim til kærlighed” er obligatorisk. Julie lider af en sjælden sygdom som gør, at det meste af hendes fedt på kroppen, sætter sig i hendes ansigt og på hendes overkrop. Men Julie giver ikke op, fordi hun ikke lever op til idealet. Hun er modig, stærk og vigtig. Du skal se det. Se første afsnit af “For grim til kærlighed”.

Høj på strip” er en serie på 5 afsnit. Og. Du. Skal. Se. Det. Det er en verden, som jeg ikke forstår. Jeg forstår f.eks. ikke, hvordan man kan være kærester med en stripper. Men det er spændende at se, hvordan folk alligevel får det til at fungere. Jeg krummede tæer undervejs, det må jeg indrømme. Men det er underholdende, interessant og bestemt værd at bruge tid på. Se første afsnit af “Høj på strip”.

Ku’ godt, må godt – fortælling fra et åbent forhold“. Endnu et fænomen, som jeg ikke forstår. Jeg har aldrig haft lyst til, at dele min partner. Hverken dem jeg har elsket, eller dem jeg bare, har haft det sjovt med. Men det er interessant. Jeg krummer også en smule tæer, fordi parret er så ærlige og åbne om noget, som er så privat. Men jeg har også respekt for det. Og der er sikkert også et par stykker, som engang imellem krummer tæer, over min ærlighed, så jeg skal bare passe min egen butik.. Se første afsnit af “Ku’ godt, må godt“.

Hypnodating” er det vigtigste program, på denne liste. I min optik. Jeg kan genkende mig selv, i det program. Det handler om, at mange af os har svært ved, at date. Fordi vi er bange for, at blive bedømt. Det er meget, meget interessant og hvis du skal vælge ét program fra denne liste, så vælg Hypnodating! Se første afsnit.

Har du flere programmer, som jeg skal se? Smid gerne en kommentar i så fald!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *