Karantæne aktiviteter

Nu har savnet meldt sig. Jeg savner mine veninder, mine forældre, min mødregruppe, at træne.. Men vi må alle væbne os med tålmodighed. Facetime er én af de ting, som gør at jeg føler mig tættere på verden udenfor. Som også opholder sig indendørs. Hvad skal man finde på? Jeg orker ikke at sidde og se film og serier dagen lang. Jeg får pip. Jeg går ture hver dag, og det håber jeg at vi bliver ved med at have vores frihed til. Men hvad skal jeg bruge resten af dagen på? Jeg har forsøgt at lave en liste over de ting du kan lave, så du ikke får karantæne pip. Byd endelig ind med flere i kommentarfeltet, så vi alle kan få glæde af ideerne!

 • Rydde op i køkkenskabe og gøre rent over alt. Lyder semi kedeligt, men det er jo rart at få gjort. Tjek om tomatpuréen er udløbet og om du har møl i havregrynene. Gør køleskabet rent, omrokér, få orden på den rodeskuffe. Jeg bruger rengøring uden kemi og det er altså rart, særligt med et barn i hjemmet. I spørger ofte til hvor jeg køber dét, find rengøringsmidlerne her.
 • Imens du rydder op og gør rent, kan du passende lytte til en lydbog fra mofibo. Jeg har en rabatkode lige nu: “HM2020” giver dig 30 gratis prøveperiode (gælder kun nye brugere). Der er mega mange bøger som du både kan læse eller lytte til. Jeg elsker alt der har med mord at gøre. Jeg kan anbefale dig at læse dette indlæg, hvor jeg anbefaler dem jeg lytter til nu. Hvad lytter du til på mofibo?
 • Ryd op (ja endnu et oprydningspunkt) i dit skab. Det er sådan noget som jeg aldrig får (eller tager mig) tid til. Men sæt en lydbog på og ryd på. Tag bare lidt af gangen. Måske én skuffe eller hylde om dagen? Du kan også prøve forskellige outfits og tag et billede af det, tilføj det i et album og så kan du altid kigge det album igennem, når du får en tøjkrise.
 • Shop online. Holder hjulene i gang og du slipper samtidig for at gå udenfor en dør. Jeg shopper nærmest altid online – også når der ikke er corona virus. Jeg bliver ofte spurgt hvor jeg shopper online, her er et par bud: Bestseller har gode priser og har lige netop nu nyheder, Lykke By Lykke har de fineste kjoler og ammevenligt tøj, apopro er et online apotek hvor du altså også kan købe dine receptpligtige produkter. Jeg har købt flere gange her under min barsel og altså også nu, under corona. De leverer typisk dagen efter, at du har bestilt.
 • Træn indendørs. Jeg deler næsten dagligt træning du kan lave helt uden udstyr på min instagram @matildestraening – det er nemlig muligt at få sved på panden og pleje sine guns, selvom at dit træningscenter er lukket.
 • Vask dine makeup børster,
 • Giv dine læderstøvler og sko læderfedt,
 • afkalk dit badeværelse og elkedel,
 • køb fint tøj til din baby. Jeg køber ofte i Børneloppen, men der vil jeg ikke ned lige nu. Men jeg er også glad for at købe tøj til Alfred her, hvor jeg lige har forelsket mig i den her, det her par, den her body.
 • tag fodbad og file og smøre og putte ny neglelak på,
 • tag ansigtsmaske på, denne er min favorit og jeg bruger den gerne et par gange om ugen. Den er i øvrigt på tilbud lige nu.
 • tag middagslur – hvornår kan du ellers gøre det?
 • Har du flere?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *