Introduktion af Cybex ZENO løbevognen

Annonce for Cybex

ZENO løbevognen fra Cybex er intet mindre end genial! Du kan bruge den til gåturene, løbeturene, på ski (!) og på cyklen. Der er altså 4 funktioner og den er, som Cybex’ andre vogne, nem at finde ud af, nem at bruge og hurtig at slå sammen. Det er jo guld værd, når man står med et barn på armen. Vognen kan også være i bilen – du kan nemt slå den sammen og klikke de 3 hjul af. Jeg samlede selv vognen – så det vil jeg mene at alle kan finde ud af!

Det laveste niveau er til cykling, hvis du skal have vognen med på ski og hvis du løber med vognen bag dig. Den skal være på det højeste niveau til gåture og løb hvor du har vognen foran dig.

Vognen findes i 5 farver, blandt andet lyserød og blå. Jeg har den sorte. Dit barn skal kunne sidde selv, før du må bruge den og du skal huske at give dit barn cykelhjelm på, når du bruger Zeno vognen med din cykel. Det er ikke ment som en vogn, hvor dit barn skal tage en lur – den er skabt med henblik på at du er sammen med dit barn, enten på løbeturen, cykelturen eller gåturen. Dit barn må gerne falde i søvn i vognen, men den kan ikke lægges tilbage, så barnet vil sidde op og sove (meeeen det kan Alfred nu godt, han sover altid i autostolen!).

Så er den her, Cybex Zeno en multivogn som vil passe perfekt ind i familien som gerne vil ud og nyde naturen på en helt ny måde. Cybex Zeno bringer aktivitet ind i familien og kombinere glæden med det aktive liv og nærvær med dit barn.

Cybex Zeno vognen er udviklet med øje for komfort, den skal være brugervenlig og så nem at bruge, at det kan lade sig gøre i en hverdag med små børn (som jo kan være liidt kaotisk fra tid til anden).

  • Baghjulsophæng for bedre køreevne
  • Polstret sportsæde
  • Ergonomisk justerbart styr
  • Justerbar højde af selve vognen
  • Kompakt sammenfoldet (smart hvis i har en lille bil!)

Der er integreret en god 5-punktsele som sikrer at dit barn er godt spændt fast – men også behageligt. Sædet er polstret til barnet. Kabinen har også flere lommer, så du kan have legetøj og snacks med. Der er desuden også en lomme bagpå vognen, hvor du f.eks. kan have din telefon og regnslag med. Håndtaget er ergonomisk og kan justeres til den rette højde (smart når man både er far og mor der bruger vognen, eller bare to med forskellig højde). Der er også en håndbremse, som kan bruges nemt uanset om du er højre- eller venstrehåndet. Jeg er venstrehåndet og oplever ofte problemer i forbindelse med dét show – men bremsen er nem at bruge og det giver tryghed. Der er en håndledsstrop, som du kan bruge ned af bakke og i kuperet terræn.

Hvis du skal bruge den som løbevogn, skal du tilkøbe løbesættet, som du spænder rundt om hofteren. På den måde har du vognen bag dig og har hænderne fri. Altså en håndfri træning – det er nyt og ret sejt! Jeg glæder mig til at prøve dén funktion, når jeg har født.

Med et cykel sæt er den lige til at omdanne til cykeltrailer, så du har mange muligheder for aktivitet med Cybex Zeno og den giver dig friheden til at træne lige som du ønsker – når som helst (og altid med dit barn, hvilket er så hyggeligt!). Med en lækker affjedring, baghjulsophæng og de luftfyldte dæk passer Cybex Zeno perfekt til enten skoven, parken, by gader eller brosten, du vil opleve en fantastisk køreevne lige meget hvor du tager hen.

Jeg er så glad for vores ZENO løbevogn og jeg glæder mig til at løbe med den, hvor den er spændt om mine hofter. Lige nu bruger jeg den til og fra vuggestue og får løbet en smule, men hvor jeg skubber den foran mig. Alfred elsker at sidde i kabinen og kan nemt kigge med, pege på lastbiler og vinke til andre. Det er enormt hyggeligt!

Find ZENO løbevognen hos Babysam lige her – den findes i 5 farver. Jeg har all-black, men der findes farver som har mere peps! Det er jo smag og behag. 

Læs mere om ZENO her og se en video her!

Annonce for Cybex

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *