Status på formen

Annonce for Arca

Nu har jeg trænet mere eller mindre kontinuerligt siden marts. Jeg nåede akkurat at komme i gang med at træne i Arca på MOMS holdene, inden landet (og dermed træningscentrene) lukkede ned. Men både Kristian og jeg har trænet udendørs og i stuen, mens der var lukket ned. Jeg savnede virkelig MOMS holdene, som jeg nåede at blive rigtig glad for. Derfor var det så dejligt og nærmest forløsende, da jeg igen kunne booke mig på hold.

Nu træner jeg gerne på MOMS holdene 3 gange om ugen. Der er hold næsten hver dag i den box hvor jeg træner (Værkstedet) så det er nemt for mig at planlægge, hvornår det lige passer. Holdene er klokken 10.00, hvilket passer godt i vores rutine. Der er ikke andre hold på det tidspunkt, så vi har det for os selv. Der er legetæpper lagt ud til børnene og barnevognene må komme med ind. Der er tid til at amme og give flaske og der er ingen sure miner eller løftede øjenbryn, hvis man går med sin baby eller laver en anden øvelse, end den som står på tavlen – alle har hvert deres udgangspunkt og nogen har lige født, mens andre har været mor i nogle måneder eller mere end det.

Der er så mange som skriver til mig og spørger, om man kan følge med, hvis man aldrig har trænet før. Og det kan du! Jeg har faktisk haft min mødregruppe med og ikke alle havde trænet den form for træning før. Instruktøren er god til at forklare og vise øvelserne og går også rundt i mens og guider, retter til og hepper. Alle kan være med og husk at vi alle har været nye. Der er også øvelser som jeg ikke kan, så må jeg lave noget andet. F.eks. var jeg ikke glad for at sjippe og lave maveøvelser i starten, men det kan jeg mere og mere nu. En vigtig information her er også, at du ikke kan komme for sent til et MOMS hold. Du må gerne komme lidt over, da der er forståelse for at man lige skal amme, give flaske, skifte en ble eller andet, så man måske ikke lige kom ud af døren til tiden. Sådan er livet med baby!

Og kan jeg så mærke, at jeg træner? YES! Jeg kan sgu også se det i spejlet. Men vigtigst af alt: så kan jeg mærke det på humøret. Sådan har jeg altid haft det, når jeg får trænet. Jeg bliver gladere (og mere omgængelig, vil mine nærmeste nok sige). Jeg elsker at have lidt tid for mig selv. Lige nu er jeg så priviligeret at Kristian har barsel, så han går oftest tur med Alfred, så jeg kan træne. Det betyder så meget. 90 minutter helt for mig selv, med andre dejlige mødre. Vi forstår hinanden. Det er for mig vigtigere end nogensinde at være mig selv. Bare lidt. Jeg er mor og jeg er mor døgnet rundt. Jeg ammer, så det er mest mig der er “på” med Alfred. Derfor trænger jeg sommetider til tid, hvor jeg kun skal tænke på mig selv.

Efter træningen sidder vi næsten altid sammen lidt, måske for at amme eller bare at lege og hilse på de andre babyer. En slags aktiv mødregruppe. Det er så dejligt!

Lige nu er jeg i sommerhus, men jeg glæder mig enormt meget til at komme hjem og tilbage til de 2-3 træninger om ugen med mine med-moms. Det er træning som giver mig en følelse af fællesskab, det giver mig stor glæde og så giver det en stærk krop.

Ugen ud kan du få 2 måneders gratis træning hos Arca, tilbuddet gælder til og med søndag, så skynd dig hvis du er blevet fristet. Du behøver i øvrigt ikke at være mor for at benytte dig at tilbuddet, tilbuddet gælder alle (også mænd).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *