Hvis du gerne vil undgå at gå for meget ud

Så er det altså ret genialt, at handle ind på nemlig.com! Jeg har gjort det i 10 år – og efter Alfred kom til verden, har jeg elsket det lidt højere. Nu under corona synes jeg, at det er brilliant (et ord vi bruger for lidt! Så jeg lige set alle sæsoner af “Sygeplejeskolen” hvor de bruger det konstant). Vi handler på nemlig.com – for så har vi mere tid som vi kan bruge sammen og på de ting, som vi holder af.

Jeg har skrevet om det mange gange – og listet fordelene. Der er få ulemper – du betaler selvfølgelig for fragten, men hvis du er hurtig ude, kan du godt få en leveringspris på 16 kroner (her hvor vi bor i hvert fald, måske det er anderledes hos dig, men det er i det lav). 16 kroner for at få leveret dagligvarer direkte til døren, lige når det passer dig. Du kan jo også få leveret om natten, vidste du det?

Vi bestiller én gang om ugen og udfra madplan eller måltidskasserne. Vi har en tavle i køkkenet hvor vi løbende skriver ned, hvad vi mangler. Så tager det ikke mange øjeblikke at bestille. Derudover husker nemlig app’en også dine favoritter og hvad du oftest køber. Vi sparer mange penge, fordi vi ikke køber spotvarer eller bliver fristet ved kassen i supermarkederne.

Der er mange af jer som spørger ind til plastikken, som nemlig.com bruger til deres varer. Der er meget plastik og nemlig.com vil rigtig gerne gøre plastikforbruget mindre. I dag leverer nemlig.com varer i plastikposer, papkasser og termokasser, og du kan nemt returnere emballagen. Du skal blot stille emballagen frem næste gang, du får varer fra nemlig.com, så tager chaufføren emballagen med. Dét er smart! De tager også pant med (for et lille gebyr!), men det gør vores hverdag meget lettere.

Lige nu er der drøn på nemlig.com’s søde medarbejdere – så hav tålmodighed når du går ind på nemlig.com.

Men det ER muligt, du kommer sandsynligvis i kø, men jeg var i kø som nummer 11 og det gik hurtigt! Jeg har købt juletræ, hvidtøl, julesokker til Kristian og økologisk flæskesteg – så vi er klar til julen! Nu skal jeg snart handle ind til nytår, og der er pynt, hatte, nytårsmenuer og alt hvad du ellers begærer dette nytår, omend det er meget anderledes i år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *