“Er du sikker på at der kun er én derinde?”

Jeg var i kiosken forleden. Kioskmanden (som enten er mega snakkesaglig, eller tavs som en mur, men  som altid er sød) udbrød: “Er du sikker på at der kun er én derinde?“. Og jeg grinede. For jeg havde overskud den dag. Jeg havde sovet, jeg havde ingen gener, jeg var glad og fuld af overskud. Jeg delte det på story og mange af jer skrev, at I ville være blevet kede af det. Det kunne jeg også nemt. Det kommer meget an på dagsformen, synes jeg. Og vi har forskellige grænser. Og der er også forskel på, hvor meget selvironi vi har – på forskellige dage og på hvilke punkter. Sådan er det i hvert fald for mig. Sommetider har jeg voldsomt meget selvironi, andre dage kender jeg ikke engang ordet.

Fordi at så mange af jer skrev, og delte jeres oplevelser og historier blev jeg inspireret til, at lave dette indlæg. Hvor jeg deler jeres historier. For der er virkelig mange sætninger, som aldrig burde være sagt. Og jeg deler dem her – så du kan læse at du ikke er den eneste, som får latterlige, uforskammede og ubetænksomme sætninger kastet i hovedet. Måske du kan skrive dit bedste comeback i kommentarene? Så kan jeg få lidt på lageret, for det er garanteret ikke sidste gang, at jeg får en ubetænksom kommentar i ansigtet. Og det er da rart at kunne give lidt igen. Ikke for at være uforskammet, men for at spejle afsenderen. For jeg vælger simpelthen at tro, at de fleste af de her kommentarer ikke er sagt i ondskab!

Her kommer de sætninger som i delte med mig:

 • “Hvalen Valborg er skrevet til dig!”
 • “Sjovt du skal sygemeldes med plukkeveer. Din mave er jo ikke særlig stor..”
 • “Du er godt nok stor. Jeg kender en som er gravid med nummer 3 som slet ikke er lige så stor som dig”.
 • “Grineren. Du går som en and”.
 • “Du er jo kæmpe!”
 • “Shit du bliver stor hva’?”.
 • “Tror du ikke at du selv er skyld i den der sukkersyge? Du er jo gigantisk”.
 • “Hvad så tykke?”.
 • “Du ligner Shrek!”.
 • “Du er snart så tyk at du ikke kan lyne din jakke!”.
 • “Har du lår direkte i skoene?”.
 • “Du er jo gravid både foran og bagpå!”.
 • “Du må spise for 2”
 • “Spiser du for to eller hva?”
 • “Det var en kold vinter, hva?”
 • “Endelig er din røv større end min!”
 • “Det hele sidder på maven og røven, hva?”
 • “Den graviditet fik da virkelig ødelagt dine bryster!”
 • “Så kom der kød på kroppen!”
 • “Du er tyk udenpå, men du er tynd indeni”
 • “Har du slugt et par fodbolde?”
 • “Tror du ikke lægen har overset et par stykker derinde?”
 • “Ej hvor sjovt du tager så meget på, så hurtigt. Jeg tog jo kun 11 kg på. Jeg tror også det handler meget om vilje, ikke?”
 • “Ej hvor grineren. Du ligner lidt en mumitrold. Den store af dem!”
 • “Det er sgu da nemmere at hoppe over dig end gå forbi dig!”
 • “Ej hvor sjovt at din røv er lige så stor som din mave”
 • “Tror du at én busbillet er nok?”
 • “Kæft en bred røv du har fået. Den må du være ked af!”
 • “Ej det hele har jo sat sig i dit ansigt!”
 • “Det er dig med de fede ankler”
 • “Hvis du var et badedyr, så ville jeg stoppe med at puste”
 • “Er du gravid eller sidder den kjole bare dårligt på dig?”
 • “Jeg kan slet ikke kende dig, du er godt nok blevet tyk i fjæset”
 • “Jeg har omdøbt dig på min telefon, nu hedder du Fede Dorit”
 • “Du bruger vist graviditeten som undskyldning hva?”
 • “Du må da hellere lige sige til baby at han ikke skal vokse mere!”
 • “Nu skal du vist ikke tage mere på du!”
 • “Shut the frontdoor du er gigantisk jo!”
 • “Hvis jeg var dig ville jeg ikke tage den kjole på igen”
 • Du ligner en hoppeborg!”
 • “Du er ikke smuk som gravid. Godt det ikke er så længe af dit liv”
 • “Det er altså ikke meningen at man skal spise for to…”
 • “Skal vi tale hval sprog til dig?”
 • “Det kan godt være der er en baby derinde, men der må også være en del kage!”
 • “Med de hofter får du hurtigt smuttet ham ud!”

Har du flere? Mens jeg sad og skrev disse, mærkede jeg både forargelse, vrede og tristhed. Jeg var blevet ked af mange af de her, selv på en overskudsdag! Hvad med dig?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *