Hvad skal jeg have i pusletasken

Annonce for Baby Dreamer 

Jeg er så heldig at have den største online mødregruppe – jeg er i hvert fald ikke bekendt med grupper, som er større end min. Jeg har over 70.000 følgere på instagram og mange flere her på bloggen – og hvis ikke alle er gravide, så har mange været det. Og hvis man ikke har betyder det jo ikke, at man ikke har gode råd og erfaringer. Og dem deler i hjertens gerne med mig – tak af hjertet for det! Det er meget, meget værdsat. Senest har jeg gjort brug af jer, i forhold til indholdet af pusletasken. For hvad fanden har man med? Jeg har sgu aldrig pakket en pusletaske. Jeg har holdt mange, for veninder og familie, men jeg har aldrig nærstuderet, hvad der var i den. Nu er det min tur – og vi skal pakke pusletasken snart. For den skal snart i brug.

Pusletasken har jeg allerede. Den er nemlig fra Baby Dreamer, som også er afsender på dette indlæg. Det er nemlig (endnu) et samarbejde som giver menig for mig – og for mine platforme. Jeg har kunne vælge imellem enormt mange pusletasker, det skal ikke være en hemmelighed. Så snart at jeg afslørede at jeg var gravid, så væltede tilbuddene ind. Det er fair nok – og dejligt – for det er jo dét, som jeg lever af. Men jeg forelskede mig i Baby Dreamer. Det gjorde jeg af mange årsager:

 • den er nem at gøre ren og vaske med en klud, hvilket bliver mere end rart med den daglige ration af gylp, tis, mad og andre lækkerier,
 • der er skifteunderlag indbygget i tasken – så jeg ikke skal tænke på dét. Det er så smart! Og nemt at tage frem (også med én hånd, som jeg testede forleden, da mange af jer skrev at det ligesom var “den store test”. Tingene skal kunne gøres med én hånd og det kan jeg med denne).
 • jeg synes jeg får et hurtigt og godt overblik over, hvad der er i tasken. Der er mange rum og i forskellige størrelser, så jeg kan holde styr på sagerne (lad mig i det mindste blive liiidt i troen…)
 • den fungerer både som skuldertaske men også som rygsæk. SMART!
 • mange af materialerne er lavet af genbrugelige materialer og kork.
 • den er unisex – så både Kristian og jeg kan gå rundt med den. Dét er så vigtigt at vi begge kan lide den – jeg kunne jo have valgt blomster og mønstre, men det havde jeg ikke lyst til. Vi blev begge glade for Baby Dream’s look.
 • dansk design. Dét elsker jeg at støtte. Matilde, som står bag tasken, er en sej, selvstændig kvinde som er passioneret omkring disse tasker. Og det kan jeg godt lide at støtte.

Jeg har skaffet 20% til dig, som gerne vil erhverve dig en pusletaske fra Baby Dreamer – koden “helsematilde” giver 20% og du kan bruge koden lige her!

Men tilbage til jer – og hvordan i hjalp mig. For det gjorde i! Som i plejer! Jeg har nemlig været så heldig at få en liste over de ting, som er gode at have med i pusletasken. Tak for hjælpen! Det er så dejligt! Listen kommer nedenfor – tilføj eller kommenter endelig i kommentarfeltet – jeg er åben og kan KUN blive klogere. Jeg er jo helt ny i dette land:

Mangler jeg noget? Du kan tjekke taskerne ud her og få 20% ved at bruge koden “helsematilde”!

Annonce for Baby Dreamer

28 kommentarer til “Hvad skal jeg have i pusletasken”

 1. Jeg ved godt det er smag og behag, men pads til bleskift. Jeg skifter imellem pads og engangsvaskeklude.

  Inityol kan man bruge til rød numse istedet for zinksalve igen smag og behag.

  Jeg kan anbefale anicasalve, hvis spir bliver rød under hagen( i folderne).

 2. Babypads til bleskift af helt små starte babynumser. De er geniale sammen med Olivy, som du allerede har på listen 🙂

 3. Hmm, noget til selv fødselen.. Jeg var virkelig glad for gajol/lakridser, druesukker og evt en lille sodavand.. Så få man altsår lige et skud hurtigt energi, det kan være tiltrængt..🙈🙈

 4. Affaldsposer til den brugte ble, så den ikke stinker skraldespanden til. Og til at putte evt beskidt tøj i.

 5. Hagesmække, menes der måske savlesmække? Når tænderne begynder at fremtræde kan en savlesmæk nemt blive sjask våd på ganske kort tid. Der er stofbleer ikke det mest praktiske når baby er i vogn eller sele/vikle

 6. Det eneste, som vi virkelig havde behov for, og som var det første, sygeplejersken spurgte om, var en kam… til baby… som havde virkelig meget og langt hår. Så måske en lille kam er en god ide 😉

 7. Vi har sådan et pusleunderlag, der kan foldes sammen, i vores pusletaske. Det er jeg virkelig glad for, når der engang imellem skal skiftes ble på gulvet.

 8. Jeg har A-derma primalba nappy cream både i pusletasken og ved puslebordet, den er eminent til røde numser

 9. Zinksalve får du næppe brug for, hvis du bruger Olivy efter hvert bleskift. Jeg har en dreng på lidt over tre måneder, og vi bruger Olivy efter hvert bleskift og efter bad bliver numsen og folderne smurt med Weleda Calendula creme.. Han har (endnu) ikke haft rød numse, folder eller andet.. 🙂 Under dobbelthagen vaskes han hver morgen og smøres med Olivy.. 🙂

 10. Jeg ved godt det er smag og behag, men pads til bleskift. Jeg skifter imellem pads og engangsvaskeklude.

  Inityol kan man bruge til rød numse istedet for zinksalve igen smag og behag.

  Jeg kan anbefale anicasalve, hvis spir bliver rød under hagen( i folderne).

 11. Babypads til bleskift af helt små starte babynumser. De er geniale sammen med Olivy, som du allerede har på listen 🙂

 12. Hmm, noget til selv fødselen.. Jeg var virkelig glad for gajol/lakridser, druesukker og evt en lille sodavand.. Så få man altsår lige et skud hurtigt energi, det kan være tiltrængt..🙈🙈

 13. Affaldsposer til den brugte ble, så den ikke stinker skraldespanden til. Og til at putte evt beskidt tøj i.

 14. Hagesmække, menes der måske savlesmække? Når tænderne begynder at fremtræde kan en savlesmæk nemt blive sjask våd på ganske kort tid. Der er stofbleer ikke det mest praktiske når baby er i vogn eller sele/vikle

 15. Det eneste, som vi virkelig havde behov for, og som var det første, sygeplejersken spurgte om, var en kam… til baby… som havde virkelig meget og langt hår. Så måske en lille kam er en god ide 😉

 16. Vi har sådan et pusleunderlag, der kan foldes sammen, i vores pusletaske. Det er jeg virkelig glad for, når der engang imellem skal skiftes ble på gulvet.

 17. Jeg har A-derma primalba nappy cream både i pusletasken og ved puslebordet, den er eminent til røde numser

 18. Zinksalve får du næppe brug for, hvis du bruger Olivy efter hvert bleskift. Jeg har en dreng på lidt over tre måneder, og vi bruger Olivy efter hvert bleskift og efter bad bliver numsen og folderne smurt med Weleda Calendula creme.. Han har (endnu) ikke haft rød numse, folder eller andet.. 🙂 Under dobbelthagen vaskes han hver morgen og smøres med Olivy.. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *