Fra 2 til 4

Status pt. På livet som gravid, som kone (!), som selvstændig, som Matilde. Mange efterlyser update på mit liv – og det skal i få. Jeg deler jo gavnligt ud af min hverdag, glæder og sorger på min instagram, men mange af jer kan (heldigvis) stadig bedst lide blog-mediet. Dét er jeg så glad for. Det er stadig mit yndlings medie.

 • Bolig: Hvis du ikke har hørt min podcastserie 1+1=3, så ved du det nok ikke (for jeg har ikke fortalt det andre steder): Vi har købt en ny lejlighed. Den lige ved siden af. Vi skal således slå væggen ned (vi og vi. Min plan er at kigge på, filme og lave kaffe). Vi overtager 1.oktober og får altså 101 kvadratmeter. Vi går fra 2 værelser til 4 værelser. Vi får to badeværelser, to walk-ins (har næsten fået overtalt Kristian til at jeg får et helt for mig selv), en kæmpe stue, en spisestue, et kæmpe soveværelse og: et babyværelse. Det er så dejligt, uoverskueligt, voldsomt, skønt og virkelig rart. For tanken om at skulle amme om natten, mens Kristian skal kunne sove for at passe et arbejde – det stressede mig pludselig. Så da lejligheden kom til salg, så slog vi til. Det er så fedt og jeg glæder mig sådan! Jeg skal nok tage jer med i processen – og så skal jeg prøve at tage mig sammen til, at indrette lidt mere. Jeg er jo ikke en ørn (eller har den store interesse for dét), men det vil jeg gerne blive bedre til. Og det bliver jeg nok, igennem denne proces.
 • Blogger-livet: Jeg har nu været selvstændig i snart 3 år – og jeg elsker det. Hvis du på nogen måde har mulighed for, at gå selvstændig (og har lyst!), så kast dig ud i det. Jeg anskaffede mig en revisor (så kan jeg betale mig fra, at sove bedre om natten), sparede godt op det første år (så jeg har til dårlige tider eller SKAT…) og lærte med tiden, at få is i maven. Det er gået bedre og bedre, læsertallene her på bloggen stiger og stiger og jeg får federe og federe kampagner – jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen om, at gå selvstændig. Friheden er altafgørende for mig. Særligt nu, hvor jeg snart skal være mor. Jeg holder en måneds barsel – altså hvor jeg ikke har kampagner, men ellers klør jeg på. Det er det som føles bedst lige nu, men det kan være at jeg laver det om. Det vil jeg se an.
 • Kone-livet: Vi har nu været gift i snart 3 måneder. Det er gået sindssygt stærkt. Men det virker også som, at det skete igår. Snart har vi været kærester i 1 år. Vi har været meget igennem, vi har nået utrolig meget. Og det føles så rigtigt. Dagen efter vi blev gift, vågnede jeg før Kristian og tænkte: gad vide om jeg nu vil føle, at jeg er bundet og “sat fast”. Men nej. Den følelse er ikke kommet. Det føles så rigtigt. Jeg føler at vi har kendt hinanden i mange år, og Kristian er i den grad den rigtige for mig. Vi evaluerer tit på vores ægteskab og tager mini mus-samtaler. Og det fungerer rigtig godt. Vi er gode til at tale om tingene, mærke hvor hinanden er og vi er gode til at sige fra, overfor hinanden. Det er så fedt og dejligt at være gift! Jeg er så glad for, at jeg spurgte Kristian om vi ikke skulle smutte på Rådhuset. Det var det helt rigtige. Og jeg ville gøre det igen lige nu, hvis han spurgte.
 • Matilde-livet: Jeg har haft en lidt hård måned. Jeg har måtte tage et par ubehaglige valg, som har været de rigtige og som føles godt – sådan lidt som at få taget en tung rygsæk af. Udover det har jeg været plaget af plukkeveer i sidste uge, som gjorde at jeg måtte aflyse alt i min kalender (hvilket jeg ikke er udpræget fan af, men baby bestemmer), men udover det: så har jeg det så dejligt. Jeg er startet til fødselsforberedelse, jeg får trænet så meget som jeg har lyst, men jeg er samtidig blevet god til, at lytte efter min krop og dens energiniveau og til ham, som bor i min mave lige nu. Jeg er glad og jeg er der, hvor jeg gerne vil være. Tænk at jeg skal være mor om lidt! Det er så vildt. Jeg har manden i mit liv, jeg har verdens fedeste job, de dejligste veninder, en god familie og et godt helbred. Det kører sgu ret godt. Og jeg nyder det, i fulde drag.

Hvad er status på dit liv?

20 kommentarer til “Fra 2 til 4”

 1. Hvor er det sjovt, at du nævner ny lejlighed..! Jeg er ikke lytter af din podcast, så jeg vidste det ikke. Men så sent som idag har jeg, imens jeg cyklede hjem, tænkt på hvor i skulle have babysengen, når nu Spir kom… 😂🙈 Du og I er for seje!

 2. Claudia The Crazy Dog Lady

  Jeg troede lige at i havde købt en lille hundevaps, det andet er da også fantastisk, men intet kan måle sig en vapser, eller jo ens børn. Men stort tillykke ☺️

 3. Stort tillykke med boligkøb. I har tidligere givet udtryk for at I gerne vil have “mange” børn. Hvorfor laver I så kun et børneværelse, nu når I renoverer? Hvorfor ikke lave et ekstra? 😊

 4. Mht. fødselsforberedelse, hvornår mener du så, det er bedst at starte med modul 1/hvornår startede I selv? Og er de 2200,- ved Moderliv for alle tre moduler eller kun det første?

  Du har gået en ny følger, som også er gravid! Lækkert med tips og tricks 🙂

 5. Hvor er det sjovt, at du nævner ny lejlighed..! Jeg er ikke lytter af din podcast, så jeg vidste det ikke. Men så sent som idag har jeg, imens jeg cyklede hjem, tænkt på hvor i skulle have babysengen, når nu Spir kom… 😂🙈 Du og I er for seje!

 6. Claudia The Crazy Dog Lady

  Jeg troede lige at i havde købt en lille hundevaps, det andet er da også fantastisk, men intet kan måle sig en vapser, eller jo ens børn. Men stort tillykke ☺️

 7. Stort tillykke med boligkøb. I har tidligere givet udtryk for at I gerne vil have “mange” børn. Hvorfor laver I så kun et børneværelse, nu når I renoverer? Hvorfor ikke lave et ekstra? 😊

 8. Mht. fødselsforberedelse, hvornår mener du så, det er bedst at starte med modul 1/hvornår startede I selv? Og er de 2200,- ved Moderliv for alle tre moduler eller kun det første?

  Du har gået en ny følger, som også er gravid! Lækkert med tips og tricks 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *