Jeg er ikke klar.

Jeg deler det meste – og så alligevel ikke. Min veninde sagde det, så fint forleden: “du deler så meget personligt, men vi som kender dig i virkeligheden ved jo, at der er så mange private ting, som du aldrig deler“.

Og det er sandt. Selvom at det måske ikke virker sådan. For jeg deler rigtig meget – jeg hverken kan eller vil, gøre det anderledes. For jeg vil være autentisk og relaterbar og ægte. Ellers giver det ikke mening for mig, at leve af de sociale medier. Men lige nu, har jeg et stort ønske om, at være privat. Bare for en stund, ikke for evigt. Men bare indtil, at jeg er klar.

Jeg har fået en kæreste. Det har jeg skrevet en smule om, for det er umuligt at lade være. For jeg er simpelthen så glad. Gladere end jeg har været længe. Hvis du har været forelsket så ved du, at det er umuligt at skjule. Jeg har lyst til at få printet hans ansigt på en t-shirt, skrige hans navn i metroen og skrive i panden, at jeg har en kæreste. Det er stort, det er dejligt, jeg er meget, meget glad.

Og I er nysgerrige – og det forstår jeg så udmærket. Jeg har teaset vældig meget – eller: Jeg har delt en lille bitte smule af ham (mest på min story), fordi jeg ikke kan lade være. Men jeg er ikke klar til at dele, hvem han er. Jeg vil gerne have ham, for mig selv, lidt endnu. Så snart han er delt – så er han jo delt. Og jeg har brug for, at det bare er ham og jeg, lige nu. Jeg har brug for, at mine forældre skal møde ham, før jeg blæser ham op på min instagram og her på bloggen. Jeg har brug for, at det skal føles rigtigt i maven, at dele min nye kæreste. Jeg har brug for, at finde mig til rette i min nye relation og jeg har brug for, at mine tætte, elskede veninder får mulighed for, at møde ham først.

Jeg modtager dagligt screenshots af hans forskellige sociale medier og google søgninger og gæt – og jeg forstår godt, at I er nysgerrige og jeg kan virkelig, virkelig mærke, hvor glade I er på mine vegne. Og tak for jeres glæde! Men jeg vil meget gerne selv bestemme, hvornår at han skal være offentlig. Jeg håber at I forstår. Og giver mig lidt tid. Det handler jo ikke om måneder, men jeg vil gerne mærke efter, have mig selv med og tage det i mit tempo. Det kan være lidt overvældende for mig og for ham, når så mange følger med. Jeg er så taknemlig og glad for, at du følger med. Men jeg er ikke klar til, at dele ham på mine sociale medier, endnu.

Hvis du har fundet ud af hvem han er, så hold det bare for dig selv. Du behøver ikke, at dele det med mig. Jeg ved godt hvem han er – og jeg glæder mig til, at du skal “møde” ham.

Tak <3

10 kommentarer til “Jeg er ikke klar.”

 1. Del ham først når du er helt klar, nyd den lille kærligheds verden som I har lige nu! Virkeligheden venter så længe som du har brug for 🙂

 2. Mærk efter og del jer, når du er klar. Dit onlineunivers venter, og er glade på dine vegne. Nyd det <3 Jeg håber, at det en dag kommer til mig.

 3. Hold op hvor er det der en fuldstændig unødvendig kommentar Stine!! Forstår ikke behovet for at skrive sådan. Fair at du har den holdning, men hvad godt kommer der ud af at ytre den, andet end at du såre et andet menneske? Og sviner bloglæsere til – er det nu smart at kaste med sten når man selv bor i et glashus…

 4. Hej Mathilde.
  Du skal vide at du blog er super givende.
  Og jeg har den største respekt for de emner du tager op(døden, ensomhed, usikkerhed og alt det gode.)
  Er super vigtigt, jeg har læst med længe og jeg kan godt forstå at du fõler behov for også at beskytte dig selv.
  Jeg kender ikke andre blogs der så ærlige.
  Det har hjulpet mig og mange andre jeg kender at læse det du skriver. Og ”stine’ indlæg er for mig bare et typisk dansk smålighed. Som jeg ville glemme hvis jeg var dig.
  Det er super modigt det du gør og flot du siger fra. Jeg håber at det skal være jer to ihvertfald for en tid og jeg håber ikke at du stopper med at blogge.
  Alt det bedste, dit super seje menneske
  Peter
  Ps jeg ved at mange ‘hårde’ drenge læser med.og er meget imponerede af den måde du blotter sig selv på

 5. Del ham først når du er helt klar, nyd den lille kærligheds verden som I har lige nu! Virkeligheden venter så længe som du har brug for 🙂

 6. Mærk efter og del jer, når du er klar. Dit onlineunivers venter, og er glade på dine vegne. Nyd det <3 Jeg håber, at det en dag kommer til mig.

 7. Hold op hvor er det der en fuldstændig unødvendig kommentar Stine!! Forstår ikke behovet for at skrive sådan. Fair at du har den holdning, men hvad godt kommer der ud af at ytre den, andet end at du såre et andet menneske? Og sviner bloglæsere til – er det nu smart at kaste med sten når man selv bor i et glashus…

 8. Hej Mathilde.
  Du skal vide at du blog er super givende.
  Og jeg har den største respekt for de emner du tager op(døden, ensomhed, usikkerhed og alt det gode.)
  Er super vigtigt, jeg har læst med længe og jeg kan godt forstå at du fõler behov for også at beskytte dig selv.
  Jeg kender ikke andre blogs der så ærlige.
  Det har hjulpet mig og mange andre jeg kender at læse det du skriver. Og ”stine’ indlæg er for mig bare et typisk dansk smålighed. Som jeg ville glemme hvis jeg var dig.
  Det er super modigt det du gør og flot du siger fra. Jeg håber at det skal være jer to ihvertfald for en tid og jeg håber ikke at du stopper med at blogge.
  Alt det bedste, dit super seje menneske
  Peter
  Ps jeg ved at mange ‘hårde’ drenge læser med.og er meget imponerede af den måde du blotter sig selv på

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *