Jeg slår endnu et slag for at være ærlig og sårbar – også på de sociale medier.

tumblr_lpj0wms9O11qe9igxo1_500

Jeg har holdt noget hemmeligt for jer. Eller hemmeligt og hemmeligt.. Men der er noget jeg ikke har fortalt jer, fordi jeg ikke har været klar til det. Men nu er jeg vist ved at være klar. Og så alligevel slet ikke.

Jeg går igennem en rigtig svær periode lige nu. Min kæreste og jeg har nemlig besluttet os for at flytte fra hinanden. Det har været en fælles beslutning og en beslutning som har været længe undervejs. Vi har været sammen i næsten 7 år og han er min allerbedste ven. Vi er ikke uvenner, vi kan tale sammen, selvom det gør rigtig ondt. Jeg bliver boende her i lejligheden indtil videre og det er jeg rigtig glad for, da det sidste jeg kan overskue lige nu er at flytte.

“Og hvad rager det mig” tænker du måske. Det rager dig fordi jeg gerne vil være med til, at begrave det skide glansbillede som hersker på blogs og andre sociale medier. Livet er ikke en dans på roser for nogen som helst! Heller ikke jeg. Livet går op og ned og lige nu skal jeg igennem en nedtur. For sådan er livet. Mit liv er ikke kun træning, mad, flotte poses og filtre. Mit liv er som dit – helt normalt. Og lige nu er jeg i kærestesorg, jeg ligger i fosterstilling og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har støvsuget eller lavet mad.

Tør du vise når dit liv ikke er perfekt?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *