Alt det gode som skete i 2014

1

Året startede med en skiferie med min svigerfamilie. En uge med sne, ski, rødvin, god mad og afslapning. Dertil min svigerinde og svogers dejlige datter Nova som Oliver og jeg blev helt forelskede i ♥

2

Jeg blev glad for mine krøller og dyrkede dem max hele året. Meget mere praktisk at lade håret lufttørre og krølle op – og min mor er så glad for det naturlige look. År 2014 var også året hvor jeg (langsomt) lærte at være ligeglad med haters. For de findes og vil altid findes.

3

Der kom guns på køllerne i år og selvom mine arme (i følge min mor) er hårde og store så er jeg skide glad for dem. Jeg synes veltrænede arme på kvinder er noget af det flotteste. Jeg oprettede også #sådanserjegudeftertræning som hurtigt blev populært og som jeg faktisk er ret stolt af.

4

I foråret var Oliver og jeg i sommerhus med mine forældre – afslapning og nærvær. Oliver og jeg tog også en tur til Ystad hvor vi var alene i spa’en om natten, drak vin og var på skovtur.

5

Jeg lærte at lave både chin- og pullups og lavede dem i en periode overalt. Jeg trænede også en del sammen med min søde veninde Cathrine som jeg er kommet meget tæt på og som jeg virkelig sætter stor pris på. Vi har samme platte humor, griner konstant, er helt ærlige overfor hinanden og så har Oliver og hende det rigtig godt sammen – og det går lige i hjertet!

7

I sommerferien smuttede vi til Grækenland med min forældre og jeg viste min bagdel frem på bloggen. År 2014 var nok det år hvor jeg lærte at holde af min store bagdel, selvom det provokerede en del af jer.

8

Vi var også en tur på Roskilde som vi plejer og havde en romantisk get-away på Kreta.

9

Min mor og jeg var i Berlin på vores årlige Storby ferie og var for få uger siden afsted igen – denne gang til smukke Sverige6

Og så flyttede vi til København – nærmere bestemt Frederiksberg. Vi elsker det! Vi holder en del fester (og vores naboer hader os lidt) men hold nu kæft hvor er det fedt at bo der hvor det hele sker! Jeg er simpelthen så glad for det! Selvom jeg tit savner mine forældre, men jeg ser dem heldigvis stadig cirka en gang om ugen.

Hvilke gode ting skete der i dit liv i år? Del dem meget gerne i kommentarfeltet ♥

8 kommentarer til “Alt det gode som skete i 2014”

 1. Jeg startede 2014 ud med, en livsstilsændring, som er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg overkom (så godt som, der er stadig progress at gøre) min depression. 2014 har været et hårdt år, men det har også været det bedste år nogensinde. Jeg er sundere og gladere end nogensinde før. Godt nytår Matilde! ☺️

 2. Hvor er det godt at se, at der var endnu flere opture end nedture i 2014 🙂
  Og så ser din kæreste Oliver altså virkelig sød ud, jeg bliver så glad når du viser ham på bloggen 🙂

 3. Skrev en kommentar igår til dit oplæg om, hvad det værste var sket i år 2014.

  Men det bedste der er sket er, at jeg blev student! Det var simpelthen en sejrer i sig selv, når man til dagligt kæmper med to spiseforstyrrelser. Det var året bedste dag.

 4. Jeg startede 2014 ud med, en livsstilsændring, som er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg overkom (så godt som, der er stadig progress at gøre) min depression. 2014 har været et hårdt år, men det har også været det bedste år nogensinde. Jeg er sundere og gladere end nogensinde før. Godt nytår Matilde! ☺️

 5. Hvor er det godt at se, at der var endnu flere opture end nedture i 2014 🙂
  Og så ser din kæreste Oliver altså virkelig sød ud, jeg bliver så glad når du viser ham på bloggen 🙂

 6. Skrev en kommentar igår til dit oplæg om, hvad det værste var sket i år 2014.

  Men det bedste der er sket er, at jeg blev student! Det var simpelthen en sejrer i sig selv, når man til dagligt kæmper med to spiseforstyrrelser. Det var året bedste dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *