Man leger kun med sin egen diller

..og andre sætninger som vi aldrig troede at vi skulle sige. Jeg har samlet dem alle i et indlæg – eller ikke alle, for det er der ikke plads til. Men mange af de, som i sendte mig efter jeg efterspurgte det igår på min insta story. Tak for alle jeres sjove sætninger, som vi aldrig troede at vi ville sige.

Jeg har selv sagt følgende helt nye sætninger: “Jeg sender dig lige en snap når han skider!”, “jeg er bare ikke så lykkelig, når han har det udslæt” og “det er ikke særlig børnevenligt at musikken skal være så høj”. Favre nye verden. Jeg hører mig selv sige ting, som jeg tidligere har grint af og nok også hånet. Det er det smukke ved livet – man lærer hele tiden og alting er foranderligt. Nu er jeg en af dem, som går op i afføring. Ja ikke min egen, ganskevist.

Men nu kommer de sætninger, som I har delt med mig. Jeg grinede af flere. Ikke alle er omkring børn, men mange er. Kom endelig med flere i kommentarfeltet!

 • “SKAL de absolut larme så meget?” (om Hjem Is bilen)
 • “HUN TISSEDE!!” (efterfulgt af sejrsdans og klapsalver)
 • “Nej du må ikke lave pølser i postkassen skat!”
 • “Stop med at hoppe på baby!”
 • “Ej hvor kan du prutte! Hvor er du DYGTIGGGGG!”
 • “Unge mennesker nu om dage, hvad tænker de dog på!” (mig 28 år om unge som taler liiige højt nok i metroen klokken 17 en fredag)
 • “Jeg glæder mig til at komme i seng”.
 • “Jeg glæder mig sådan til at vi kan komme til babyrytmik!”
 • “Forleden dag til babysamlesang..”
 • “Pressss skat, du kan godt”
 • “Det er sund at kede sig”
 • “Hvis hun græder eller er besværlig så vil jeg have hende!”
 • “Den der bussemand den nupper mor lige”
 • “Han har skidt vildt meget i dag, jeg er så glad skat” (til min mand efter 3 store lortebleer og jeg havde tårer i øjnene af glæde).
 • “Neeej fingrene væk fra tissemanden når vi spiser!”
 • “Man må altså godt lige tage hensyn!” (naboen havde gæster en lørdag og klokken var 21.30).
 • “Ejjjj en tung ble skat, du er så god!”
 • “Kan du ikke bare komme så jeg kan sove” (aldrig har sex været vildere efter vi fik tvillinger…)
 • “Fingrene ud af måsen du!”
 • “Herhjemme leger vi altså ikke med vores tissemand”
 • “Man leger kun med sin egen diller!”
 • “Gider du godt lade være med at ryge! Det kommer op til os!” (til underboen i stuen, vi boede på 3.sal).
 • “Jeg har en våd drøm om 8 timers sammenhængende søvn”.
 • “Jeg sender lige et billede til min mor af hendes lort!”.
 • “Hov hov, her spritter vi lige hænder inden vi rører ved baby!”
 • “Jeg vil skilles” (jeg tænker på dig!/M)
 • “Nej jeg vil ikke lugte til dine tissekone fingre!”
 • “Nu kører han fandeme forbi igen på den skide knallert. Egoist!” (min datter var ved at tage lur..)
 • “Jeg elsker dig ikke mere” (efter 15 år og 3 børn).
 • “Jeg vil hellere sove end at få en orgasme…”
 • “Jeg er til piger, far”.
 • “Jeg vil ikke læse i så mange år, jeg vil ud og leve livet”.
 • “Jeg vil gerne have taget min silikone ud”
 • “Jeg elsker mine strækmærker”.
 • “Jeg er god nok som jeg er”.

Har du flere?

10 kommentarer til “Man leger kun med sin egen diller”

 1. ‘Skal vi ikke tage et billede af bæ’en?’ (Jep, vi tog et billede af min datters første bæ! #selvtakskat)

 2. Mig som nybagt mor hvor der absolut INGEN søvn var på plakaten i knap et år. Vi snakker 10-12 opvågninger hver nat, så virkelig presset! Min datter får smoothie på pose og presser det ud over det hele, og jeg får sagt: ‘ej, det går ikke, så er du altså ikke gammel nok!!’. Hun var 8 måneder….. Vi har efterfølgende virkelig grint af hvor dum en kommentar det var 🙈

 3. hahah det er fandme næsten det samme med min hund. Bliver så glad når hun har lagt en stor, pæn lort hvis hun har haft tynd mave, og har på et tidspunkt tjekket hendes røv dagligt fordi den var blevet rød.
  Er også blevet utrolig træt af nogle af de såkaldte unge menneskers hensynsløse opførsel, især i trafikken – jeg er 26.

 4. Du skal ikke nulre bussemanden skat, nej ikke tør den af i tøjet, nej du skal heller ikke sætte den på sofaen, NEJ mor vil IKKE have den i munden (da min knap tre årige søn var millimeter fra at sætte bussemanden på mine læber 🤢)

 5. ‘Skal vi ikke tage et billede af bæ’en?’ (Jep, vi tog et billede af min datters første bæ! #selvtakskat)

 6. Mig som nybagt mor hvor der absolut INGEN søvn var på plakaten i knap et år. Vi snakker 10-12 opvågninger hver nat, så virkelig presset! Min datter får smoothie på pose og presser det ud over det hele, og jeg får sagt: ‘ej, det går ikke, så er du altså ikke gammel nok!!’. Hun var 8 måneder….. Vi har efterfølgende virkelig grint af hvor dum en kommentar det var 🙈

 7. hahah det er fandme næsten det samme med min hund. Bliver så glad når hun har lagt en stor, pæn lort hvis hun har haft tynd mave, og har på et tidspunkt tjekket hendes røv dagligt fordi den var blevet rød.
  Er også blevet utrolig træt af nogle af de såkaldte unge menneskers hensynsløse opførsel, især i trafikken – jeg er 26.

 8. Du skal ikke nulre bussemanden skat, nej ikke tør den af i tøjet, nej du skal heller ikke sætte den på sofaen, NEJ mor vil IKKE have den i munden (da min knap tre årige søn var millimeter fra at sætte bussemanden på mine læber 🤢)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *