Mit 2016. Det som faktisk lykkedes-listen

img_0563

Du kan læse lorte-listen i foregående indlæg. Billedet foroven er fra d.21 april, hvor min bog endelig udkom. Dét var en af de ting, som lykkedes i 2016 og én af de ting, som jeg er både stolt, glad og lykkelig for skete. Du kan købe min meget anderledes sundhedsbog lige her – en bog uden diæter, regler, skemaer og what-not-to-do-lister. Det gider jeg nemlig ikke. Den er til gengæld fuld af opskrifter som er nemme at lave, og som smager godt. Så er der træningsøvelser i, som er til at forstå og så er der tekster om at holde af sig selv, lige som man er. Nok om dén bog – nu til listen over alle de gode ting, som skete for mig i 2016:

 • Jeg oprettede eget firma i starten af året, hvilket var både dejligt og skræmmende. Ikke desto mindre så går det vældig fint med dét, jeg har fået revisor og betaler skat og alting. Meget voksent. Og rigtig rart. Det er nemlig noget jeg har gjort på helt egen hånd og det er mit og kun mit.
 • Jeg havde en dejlig sommerferie med mine forældre på Kreta. Hvor jeg i en hel uge slappede helt af, ikke trænede, ikke var nær så meget online, som jeg ellers plejer. Vi var tæt sammen i en uge og det havde jeg rigtig godt af. Læs om at turde at have bikini på, lige her.
 • Sommeren 2016 lavede min far og jeg Tough Viking på Amager. Det var en voldsom fysisk udfordring og jeg havde en del kriser undervejs. Min far er næsten 70 år og var klart den ældste til løbet, hvilket jeg ikke mærkede meget til. Han er den sejeste jeg kender og jeg håber at vi skal lave endnu en Tough i det kommende år.
 • Jeg var en tur på Roskilde festival, som jeg også havde glædet mig meget til. Vejret var semi godt, musikken var dejlig, jeg var sammen med lækre mennesker og jeg havde en rigtig god tur. Jeg vil gerne på Roskilde igen næste år, men kun for en enkel dag. Jeg er blevet for gammel til at bo dernede flere dage i træk. Jeg vil have mit eget bad og toilet. #getting30
 • Jeg fik renoveret min lejlighed og har nu helt nyt køkken, badeværelse, gang og walk-in. Det er blevet så utrolig fint og jeg er lykkelig over min lejlighed. Den er lige mig og jeg føler mig enormt hjemme.
 • Jeg mødte nye, søde veninder igennem crossfit. Jeg træner sammen med særligt tre piger og vi er blevet veninder og ses privat og jeg er så glad for dem. De motiverer mig til at træne – og det er samtidig hyggeligt, sjovt og rart. Selvom uret ringer 5.15.
 • Jeg var i Paris med yndlings Vibe i starten af måneden og det var en episk tur. Vi havde begge brug for at komme lidt væk og få en masse oplevelser sammen. Læs om turen og få restaurant-anbefalinger med mere lige her.

Jeg glæder mig til at springe ind i det nye år med min allerbedste veninde Maja. Jeg skal bruge starten af året på at rejse, da jeg både skal en tur til Thailand og til USA. Mere om det snart, jeg glæder mig sådan til at fortælle jer om mine planer i 2017, selvom jeg i virkeligheden ikke rigtig har en plan. Det er netop dét, jeg er så glad for.

Hvad skete der af gode ting i dit 2016? Del endelig i kommentarfeltet, jeg vil så gerne læse med og glædes på jeres vegne. God dag!

16 kommentarer til “Mit 2016. Det som faktisk lykkedes-listen”

 1. Dejligt med sådan et indlæg som dette på trods af alt hvad du har oplevet.

  Trods mit ‘lorte’ 2016, har jeg igennem året fået et par tættere relationer til mine nære, fordi de var der for mig mens jeg ramte bunden, og fik alvorlig stress som medførte til depression og angst. Trods det, blev jeg valgt inde i en bestyrelse og gjorde en forskel, og det gør jeg stadig. Kan kun sige at jeg er ellevild med det! I sommers besluttede jeg mig for at bryde ud fra min comfortzone, og tog på solo-backpacking i Sydeuropa, som helt klart var noget af den bedste beslutning for mig. Det var fantastisk! Det har gjort mig stærkere – og jeg har opnået mange succesoplevelser som fx praktikforløb, venskab, genskabe min egen identitet og meget mere.

  Det bedste er at jeg skal afslutte og lukke 2016 sammen med en af mine bedste veninder omgivet af vores fællesvenner i Stockholm. Nu må 2017 derfor meget gerne komme frem, så jeg kan starte på året med en frisk start.

 2. I 2016 fik jeg en fantastisk kæreste som viste sig at være lige den rigtige for mig. Jeg begyndte at tage min krop seriøst og begyndte derfor til crossfit og cyklede på arbejde. Min oldefar blev forfærdeligt syg i efteråret, men klarede den, og trods forskrækkelsen, blev vi lidt tættere. 2017 kan kun blive endnu endnu bedre.

 3. Kære Tobias,
  2016 var året hvor du efter mange år for første gang rigtigt fik vendt din fiasko til en success; du blev student i en alder af 26år. Min kære ven, du vandt din families anerkendelse den sommerdag i juli, og for første gang i mange år, var du stolt over dine bedrifter.
  2016 var samtidig året hvor du sled sommeren væk med både lange togture og undervisningsdage, så du kunne supplere din eksamen med et Mat A bevis, og søge ind på DTU. Du klarede det hele med nød og næppe, og i midten af august fik du brev om at du var blevet optaget, tak fordi du ikke valgte at kaste håndklæddet i ringen, selvom det var hårdt.
  2016 var IKKE året hvor du endeligt fik smidt angsten/depressionen på hylden, men du tog et stort skridt i den rigtige retning.

  Kære Tobias, tak fordi du er den som du er. Jeg elsker dig, husk det.

 4. Højdepunkter og læring i 2016 for mig:
  – Jeg skiftede job (og jobbranche) og det har været så vildt for mig. Så meget bedre for mit overskud og mit nervesystem.
  – Jeg blev moster
  – 2 af mine veninder fødte (samme dag)
  – Jeg begyndte Projekt Modig, hvilket bl.a. inkluderede at tage til dans samt til Vrede-foredrag

 5. Det gode for 2016:
  Jeg lærte at sætte mig selv først, forstå at man bliver nød til at være egoistisk nogle gange.
  Flyttede i en ny lejlighed, hvor jeg endelig føler mig hjemme(boet 7 forskellige steder på 4 år)
  Gik ud af min komfortzone, og fik taget nøgen billeder. Noget af det vildeste, jeg har prøvet! Men bestemt ikke fortrudt!😊🙌

 6. Jeg oprettede mit firma
  Min mand og jeg fik endelig vores egen lejlighed igen
  Jeg bestod en vigtig eksamen
  Jeg fik en lønforhøjelse
  Jeg blev gældsfri
  Jeg købte en rejse til thailand

  2016 var faktisk et ok år.

 7. Dejligt med sådan et indlæg som dette på trods af alt hvad du har oplevet.

  Trods mit ‘lorte’ 2016, har jeg igennem året fået et par tættere relationer til mine nære, fordi de var der for mig mens jeg ramte bunden, og fik alvorlig stress som medførte til depression og angst. Trods det, blev jeg valgt inde i en bestyrelse og gjorde en forskel, og det gør jeg stadig. Kan kun sige at jeg er ellevild med det! I sommers besluttede jeg mig for at bryde ud fra min comfortzone, og tog på solo-backpacking i Sydeuropa, som helt klart var noget af den bedste beslutning for mig. Det var fantastisk! Det har gjort mig stærkere – og jeg har opnået mange succesoplevelser som fx praktikforløb, venskab, genskabe min egen identitet og meget mere.

  Det bedste er at jeg skal afslutte og lukke 2016 sammen med en af mine bedste veninder omgivet af vores fællesvenner i Stockholm. Nu må 2017 derfor meget gerne komme frem, så jeg kan starte på året med en frisk start.

 8. I 2016 fik jeg en fantastisk kæreste som viste sig at være lige den rigtige for mig. Jeg begyndte at tage min krop seriøst og begyndte derfor til crossfit og cyklede på arbejde. Min oldefar blev forfærdeligt syg i efteråret, men klarede den, og trods forskrækkelsen, blev vi lidt tættere. 2017 kan kun blive endnu endnu bedre.

 9. Kære Tobias,
  2016 var året hvor du efter mange år for første gang rigtigt fik vendt din fiasko til en success; du blev student i en alder af 26år. Min kære ven, du vandt din families anerkendelse den sommerdag i juli, og for første gang i mange år, var du stolt over dine bedrifter.
  2016 var samtidig året hvor du sled sommeren væk med både lange togture og undervisningsdage, så du kunne supplere din eksamen med et Mat A bevis, og søge ind på DTU. Du klarede det hele med nød og næppe, og i midten af august fik du brev om at du var blevet optaget, tak fordi du ikke valgte at kaste håndklæddet i ringen, selvom det var hårdt.
  2016 var IKKE året hvor du endeligt fik smidt angsten/depressionen på hylden, men du tog et stort skridt i den rigtige retning.

  Kære Tobias, tak fordi du er den som du er. Jeg elsker dig, husk det.

 10. Højdepunkter og læring i 2016 for mig:
  – Jeg skiftede job (og jobbranche) og det har været så vildt for mig. Så meget bedre for mit overskud og mit nervesystem.
  – Jeg blev moster
  – 2 af mine veninder fødte (samme dag)
  – Jeg begyndte Projekt Modig, hvilket bl.a. inkluderede at tage til dans samt til Vrede-foredrag

 11. Det gode for 2016:
  Jeg lærte at sætte mig selv først, forstå at man bliver nød til at være egoistisk nogle gange.
  Flyttede i en ny lejlighed, hvor jeg endelig føler mig hjemme(boet 7 forskellige steder på 4 år)
  Gik ud af min komfortzone, og fik taget nøgen billeder. Noget af det vildeste, jeg har prøvet! Men bestemt ikke fortrudt!😊🙌

 12. Jeg oprettede mit firma
  Min mand og jeg fik endelig vores egen lejlighed igen
  Jeg bestod en vigtig eksamen
  Jeg fik en lønforhøjelse
  Jeg blev gældsfri
  Jeg købte en rejse til thailand

  2016 var faktisk et ok år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *