Mit 2016. Lorte listen.

boy-celebrity-david-schwimmer-delicious-favim-com-1987189

Ikke just opmuntrende overskrift – men vanen tro. Jeg lavede en liste sidste år med alle de gode ting, som skete i 2015. Der var ikke mange, lad os bare være ærlige. 2016 har været et hårdt år. Jeg er først nu ved at komme mig helt over det knuste hjerte, selvom jeg stadigvæk er følelsesmæssig afstumpet. Dét satser jeg på at lave lidt om på, det kommende år. Men i år kommer der både en lorteliste og en “det lykkedes” liste (den er på bloggen imorgen!). Hvad var lort i dit 2016? DEL gerne med os andre, det hjælper altid at vide, at man ikke er den eneste som har kæmpet.

Lort 2016 har bragt:

 • Jeg har i år måtte sige farvel til to gode veninder. Den ene behandlede mig fuldstændig forfærdeligt, så det måtte ske og jeg savner hende ikke. Den anden gjorde mere ondt og var et tab for mig, men ikke desto mindre, så er hun ude af mit liv. Det var et valg som hun tog, og det respekterer jeg. Men det er altid svært at sige farvel til mennesker, som har betydet noget for dig.
 • Jeg fik en kraftig skade i min lyske. Det gjorde satme ondt og det gjorde ondt længe. Jeg indså at jeg ikke kunne træne så hårdt, uden at få massage. Og jeg har fået massage lige siden. Det var svært at være skadet, fordi det hæmmede mig voldsomt. Jeg kunne ikke træne som jeg ville og det var svært at acceptere og det varede længe. Det tog meget af min daglige glæde, i et stykke tid. Og jeg er stadigvæk bange for at blive skadet igen, for jeg har svært ved at undvære træning, det sociale som følger med og dét at få brændt krudt af.
 • Hvis du har læst med det seneste år, så er du opdateret. Jeg har lidt af knust hjerte-syndromet i snart to år. Min kæreste igennem næsten syv år og jeg gik fra hinanden i februar 2015. Det har taget hårdt på mig, hårdere end jeg nogensinde havde troet og forventet. Jeg er ved at være nogenlunde igennem, men ikke helt. Jeg tænker på ham hver eneste dag, savner dét vi havde. Hader ham, holder af ham. Det har været en lang rejse. Den er ikke slut, men jeg er der næsten. Læs indlæg her, her og her. Jeg vil altid tænke på 2015 og 2016 som “de år jeg havde knust hjerte“.
 • Og på trods af hjertesorg, så mødte jeg en mand. Jeg blev glad for ham. Jeg tror at han var glad for mig. Det blev aldrig rigtig til noget, det blev til alting. Jeg kunne ikke, han kunne ikke og vi kunne intet sammen. Dårlig timing er en frase, som jeg aldrig har haft forståelse for, men sådan var det altså for os. Jeg tror at han kunne have været rigtig god for mig, men jeg kan ikke lukke andre ind, lige nu. 2016 var således ikke året, hvor jeg skulle forelske mig, og det er helt okay. Jeg har det til gode.
 • Alt for meget alkohol, som jeg har brugt forkert. Når tingene har gjort ondt, når det hele er blevet for meget, når jeg har været ked af det. Jeg har haft nogle byture, hvor jeg intet husker. Dét er uhyggeligt og jeg vil ikke være sådan. Men det stemmer godt overens med, hvordan jeg har haft det til tider. Jeg har ikke lyst til at stoppe med at gå i byen, for det elsker jeg – men i 2017 skal det foregå med glæde og ikke som undskyldning for at flygte fra tingene.

Jeg håber og jeg ved at 2017 bliver bedre for mig. Og du kan tro at jeg håber det samme for dig <3

24 kommentarer til “Mit 2016. Lorte listen.”

 1. Du er ikke alene om at håbe at 2017 bliver et bedre og mere lykkeligt år!
  Derfor ønsker jeg det sker for dig, ligeså meget som jeg ønsker det sker for mig 🙂

 2. Du er slet ikke alene om det. 2016 har slet ikke været året for mig, og jeg glæder mig så meget til at springe i 2017, som jeg tror helt på, vil blive et bedre år!

  Glædelig jul, og ser frem til listen over de gode ting som skete for dig i 2016 – og er sikker på at listen er lang trods alt <3

 3. 2016 var året hvor mit hjerte blev knust. Jeg har stadig et håb om at det bliver os, jeg kan ikke se mig selv med andre. Det håb hjælper ikke ligefrem på hjertesorgen.. i dag fik jeg en dårlig besked om min momses helbred. Hun står mig meget nær da jeg har boet hos hende nogle år, da jeg desværre har mistet begge mine forældre.. det har været et hårdt år.. Heldigvis er det også året hvor jeg har fået elevplads hos en fantastisk virksomhed og jeg elsker det jeg laver. Dét har helt sikkert været skyld i jeg ikke er gået ned. Men… 2017 må gerne være bare lidt bedre..

 4. Jeg er med i klubben ‘knuste hjerter anno 2016’, da jeg blev single efter 7,5 års forhold.. Står nu som 24-årig og skal samle et knust hjerte op og vænne mig til voksenlivet som single.. Det er sgu hårdt! Derudover er jeg netop kommet hjem fra lægen med diagnosen: kyssesyge, så ingen mulighed for at træne crossfit (som jeg har brugt meget for at få følelserne og tanker i hovedet på plads) eller drikke til f.eks. julefrokosten med mine søde veninder, der altid støtter mig i minimum 3 måneder.. GLÆDER mig til 2017!

 5. 2016 har været året hvor jeg har været nede at skrabe bunden. Jeg valgte langt om længe at forlade min kæreste gennem næsten 6 år, efter små 2 år med tvivl. Jeg har gået ledig siden januar efter endt uddannelse og måtte her til efteråret trække stikket med stress og depression. Er langt fra ovenpå igen, men det er begyndt at gå fremad og jeg satser på at 2017 bliver et nyt og langt lysere kapitel. Kram til dig

 6. Mit 2016 har også været præget af ‘lort’ med ‘lort’ på. Mine forældre valgte at bryde kontakter til mig og mine to småbørn, da de følte jeg valgte mine svigerforældre over dem. Det slog mig hårdt ud især fordi da de kom tilbage, ville de ikke snakke om det, vi skulle bare lade som om ingen var skert…. Det betyder at jeg har kæmpet med overspisning og er blevet 20kg tungere, det håber jeg sku bliver bedre i 2017! I

 7. Tak for dette indlæg! Jeg er vild med, at du ikke kun viser den finpolerede og glamourøse virkelighed – den er der nok af på instagram osv. I stedet er du ærlig og åben, og samtidig utrolig livsbekræftende og motiverende. TAK <3 Jeg krydser alt hvad jeg har for et bedre 2017 – for dig, for mig og for os alle sammen

 8. Mit 2016 har stået på stress og depression, og det har fandme ikke været sjovt. Men nu er jeg på vej op, og jeg håber, tror og ved også, at 2017 må og skal blive et bedre år. Måske burde jeg også lave en ‘det lykkedes’-liste. Den findes jo! Trods alt 🙂

 9. Kære Mathilde
  Jeg vil bare fortælle dig at du for mig har været en kæmpe inspiration. Jeg mistede mit indtil ny livs kærlighed og det har været mega hårdt. Men når jeg ser og læser hvor sej du er. Giver det mig så meget blod på tanden til selv og komme videre.. jeg er sikker på at 2017 bliver et fantastisk år for os begge, og glæder mig til og stå på sidelinjen og se det ske❤️

 10. Jeg er så glad for du deler de mindre gode ting med os. Og jeg håber så meget dit næste år blir bedre! ❤️

  Mit år har været præget af en skade i lænden som har gjort jeg ikke rigtig har kunne træne som jeg plejede.

  Jeg har også erfaret at man som single uden børn ikke passer ind i min alder. Så nytårsaften skal fejres med en film, chokolade og et glas rødvin. Jeg har overbevist mig selv om at bedre tider kommer, så det skal nok gå.

  Må 2017 blive et godt år.

 11. Du er ikke alene om at håbe at 2017 bliver et bedre og mere lykkeligt år!
  Derfor ønsker jeg det sker for dig, ligeså meget som jeg ønsker det sker for mig 🙂

 12. Du er slet ikke alene om det. 2016 har slet ikke været året for mig, og jeg glæder mig så meget til at springe i 2017, som jeg tror helt på, vil blive et bedre år!

  Glædelig jul, og ser frem til listen over de gode ting som skete for dig i 2016 – og er sikker på at listen er lang trods alt <3

 13. 2016 var året hvor mit hjerte blev knust. Jeg har stadig et håb om at det bliver os, jeg kan ikke se mig selv med andre. Det håb hjælper ikke ligefrem på hjertesorgen.. i dag fik jeg en dårlig besked om min momses helbred. Hun står mig meget nær da jeg har boet hos hende nogle år, da jeg desværre har mistet begge mine forældre.. det har været et hårdt år.. Heldigvis er det også året hvor jeg har fået elevplads hos en fantastisk virksomhed og jeg elsker det jeg laver. Dét har helt sikkert været skyld i jeg ikke er gået ned. Men… 2017 må gerne være bare lidt bedre..

 14. Jeg er med i klubben ‘knuste hjerter anno 2016’, da jeg blev single efter 7,5 års forhold.. Står nu som 24-årig og skal samle et knust hjerte op og vænne mig til voksenlivet som single.. Det er sgu hårdt! Derudover er jeg netop kommet hjem fra lægen med diagnosen: kyssesyge, så ingen mulighed for at træne crossfit (som jeg har brugt meget for at få følelserne og tanker i hovedet på plads) eller drikke til f.eks. julefrokosten med mine søde veninder, der altid støtter mig i minimum 3 måneder.. GLÆDER mig til 2017!

 15. 2016 har været året hvor jeg har været nede at skrabe bunden. Jeg valgte langt om længe at forlade min kæreste gennem næsten 6 år, efter små 2 år med tvivl. Jeg har gået ledig siden januar efter endt uddannelse og måtte her til efteråret trække stikket med stress og depression. Er langt fra ovenpå igen, men det er begyndt at gå fremad og jeg satser på at 2017 bliver et nyt og langt lysere kapitel. Kram til dig

 16. Mit 2016 har også været præget af ‘lort’ med ‘lort’ på. Mine forældre valgte at bryde kontakter til mig og mine to småbørn, da de følte jeg valgte mine svigerforældre over dem. Det slog mig hårdt ud især fordi da de kom tilbage, ville de ikke snakke om det, vi skulle bare lade som om ingen var skert…. Det betyder at jeg har kæmpet med overspisning og er blevet 20kg tungere, det håber jeg sku bliver bedre i 2017! I

 17. Tak for dette indlæg! Jeg er vild med, at du ikke kun viser den finpolerede og glamourøse virkelighed – den er der nok af på instagram osv. I stedet er du ærlig og åben, og samtidig utrolig livsbekræftende og motiverende. TAK <3 Jeg krydser alt hvad jeg har for et bedre 2017 – for dig, for mig og for os alle sammen

 18. Mit 2016 har stået på stress og depression, og det har fandme ikke været sjovt. Men nu er jeg på vej op, og jeg håber, tror og ved også, at 2017 må og skal blive et bedre år. Måske burde jeg også lave en ‘det lykkedes’-liste. Den findes jo! Trods alt 🙂

 19. Kære Mathilde
  Jeg vil bare fortælle dig at du for mig har været en kæmpe inspiration. Jeg mistede mit indtil ny livs kærlighed og det har været mega hårdt. Men når jeg ser og læser hvor sej du er. Giver det mig så meget blod på tanden til selv og komme videre.. jeg er sikker på at 2017 bliver et fantastisk år for os begge, og glæder mig til og stå på sidelinjen og se det ske❤️

 20. Jeg er så glad for du deler de mindre gode ting med os. Og jeg håber så meget dit næste år blir bedre! ❤️

  Mit år har været præget af en skade i lænden som har gjort jeg ikke rigtig har kunne træne som jeg plejede.

  Jeg har også erfaret at man som single uden børn ikke passer ind i min alder. Så nytårsaften skal fejres med en film, chokolade og et glas rødvin. Jeg har overbevist mig selv om at bedre tider kommer, så det skal nok gå.

  Må 2017 blive et godt år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *