Noget om ham K

Hørsholm, K, Kristian, kammerat. Jeg kalder ham mange ting med K og pigerne kalder ham Kristian med K.

Jeg får dagligt mange beskeder, primært på instagram, og på det seneste har de omhandlet Kristian. Og jeg forstår det godt. For han fylder mere og mere i mit (insta)liv. Derfor dette indlæg, hvor du kan lære ham (og os) lidt bedre at kende.

Vi mødtes på Tinder (!). Jeg oprettede Tinder (igen, igen, igeeen) i maj og besluttede mig for, at date fuldstændig amok. Jeg ville gerne have en kæreste og jeg vidste jo godt, at min kommende kæreste nok ikke ville komme og banke på min dør. Derfor måtte jeg handle. Så jeg oprettede Tinder og skrev i profilteksten: “Jeg leder ikke efter den perfekte mand, jeg leder efter den perfekte mand for mig“. Bare for at sortere one-night-stands fra. Dér har jeg været og det er lidt ligesom at slå en prut i en sovepose. En kort fornøjelse. Jeg datede den samme mand det meste af sommeren – med et slutresultat som du kan læse om her.

Efter fadæsen besluttede jeg mig for, at jeg måtte græde i 48 timer. Vibe fik mig dog overtalt til, at jeg kun græd en enkel aften – og det gjorde jeg så. Og så huskede jeg Kristian. Ham havde jeg tænkt på flere gange, siden jeg matchede med ham i starten af sommeren. Men da jeg jo datede fadæsen, havde jeg ghostet ham i to måneder. Det er så dårlig stil, at der ikke rigtig findes nok gloser for dét. STOP GHOSTING! Det er ultra nederen.

Jeg ledte efter ham på Tinder, men han havde slettet vores match. Dét forstod jeg egentlig godt. Men inden at jeg begyndte på at ghoste ham, havde vi startet en samtale på Messenger. Noget med, at han skulle sende mig et billede af nogle kager – og har du haft gang i Tinder ved du, at man ikke kan sende billeder til hinanden. Jeg fandt samtalen frem på Messenger og skrev til ham. Undskyldte og lagde mig fladt ned (ikke bogstaveligt. I hvert fald ikke lige på dét tidspunkt) og han var sød, men datede en anden. Satans! Det var træls. Mere end træls, faktisk. For jeg fortrød helt vildt, at jeg ikke havde drukket den kaffe med ham i maj.

Der gik heldigvis ikke længe, før Kristian igen skrev til mig. Og jeg inviterede ham en tur på Tinderruten (rundt om søerne), en søndag sidst i august. Det var ikke kærlighed ved første blik. Men vi talte uafbrudt og tog alle søerne, hvilket altid er et godt tegn på en Tinder date. Vi fandt hurtigt ud af, at vi delte samme skæbne. Kristian og jeg har begge mistet vores søskende og er blevet enebørn. På vej hjem fra daten tænkte jeg, at han kunne blive en rigtig god ven. For vi talte så godt sammen. Men jeg var ikke tiltrukket af ham, som sådan. Men da han kyssede mig en uges tid efter, blev jeg ret så nysgerrig på ham. Han kyssede mig midt på Nørreport station, mens jeg var i fuld gang med at gøre antræk til, at kramme ham farvel. Jeg grinede for mig selv, hele vejen ned i metroen og tænkte, at der måtte være noget ved ham.

Og det var der. I oktober spurgte jeg ham, om han ville være kærester. I november sagde jeg til ham, at jeg elsker ham. I december tog vi til Paris, for at holde jul sammen. Han har nærmest ikke været hjemme i Hørsholm, siden vi mødtes. Han er 29 år, han er ingeniør, han har spillet ishockey i mange år og han er flot i nattøj og med morgenhår. Jeg er meget, meget forelsket i ham. Han behandler mig som er jeg hans kæreste eje. Dét havde jeg glemt, hvordan føltes.

Der skal nok komme mere om Kristian. Og tak fordi at jeg får så mange søde beskeder, det er overvældende og meget, meget dejligt. Tak for den gode energi!

20 kommentarer til “Noget om ham K”

 1. Blev helt varm og glad i maven på dine vegne over din beskrivelse af din kæreste. En dejlig følelse, tak for det! ☺️

 2. Hej Matilde,
  Jeg ved ikke om det bare er mig der har misset opdateringen, men hvis ikke, ville det være værdsat hvis du ville dele en opdatering på din brystundersøgelse. Er alt som det skulle være, eller hvad var resultatet?

 3. Kæreste Matilde. Hvor er det rart at læse dit indlæg (og samtidigt også indlægget om brug-smid-væk-kulturen) for det er i den grad noget, jeg kan relatere til. I lørdags havde jeg en dejlig date – the usual tinderruten med kaffe en times tid, og efter nogle dages skriverier frem og tilbage melder han ud, at han ikke lige føler den. Fair nok, men så alligevel ikke. En date på én time og så passer jeg ikke ned i en bestemt kasse, trods vi havde en god kemi? Det gav mig følelsen af opgivelse, igen igen. Men tak for dit indlæg her, for jeg havde brug for at læse, jeg ikke er gal på den, når jeg ikke ønsker at opgive efter én date, hvor det ikke er kærlighed ved første blik.
  Jeg ved, det nok skal lykkes en dag at finde den rette til mig.

 4. Jeg er helt grøn på tinder og forstår intet af alle spilleregler derinde og skal lære det alt at kende. Er helt ny i date miljøet da jeg blev skilt i sommers. Tør ikke helt endnu fordi mit hjerte endnu gør ondt men begynder at få mod og blive interesseret. Men er der en masse man skal vide om det tinder der 😀 jeg er bare nervøs🙈

 5. Hvor dejligt! Jeg måtte også min mand på Tindee for ca 3 1/2 år siden. Første date var også 5 timers snak og så udviklede det sig ellers til stormende forelskelse. Nu fucking gift og venter barn sammen – det havde jeg seriøst ikke regnet med eller drømt om. Men elsker det! Hurra for Tinder, hva? 🤸‍♀️

 6. Blev helt varm og glad i maven på dine vegne over din beskrivelse af din kæreste. En dejlig følelse, tak for det! ☺️

 7. Hej Matilde,
  Jeg ved ikke om det bare er mig der har misset opdateringen, men hvis ikke, ville det være værdsat hvis du ville dele en opdatering på din brystundersøgelse. Er alt som det skulle være, eller hvad var resultatet?

 8. Kæreste Matilde. Hvor er det rart at læse dit indlæg (og samtidigt også indlægget om brug-smid-væk-kulturen) for det er i den grad noget, jeg kan relatere til. I lørdags havde jeg en dejlig date – the usual tinderruten med kaffe en times tid, og efter nogle dages skriverier frem og tilbage melder han ud, at han ikke lige føler den. Fair nok, men så alligevel ikke. En date på én time og så passer jeg ikke ned i en bestemt kasse, trods vi havde en god kemi? Det gav mig følelsen af opgivelse, igen igen. Men tak for dit indlæg her, for jeg havde brug for at læse, jeg ikke er gal på den, når jeg ikke ønsker at opgive efter én date, hvor det ikke er kærlighed ved første blik.
  Jeg ved, det nok skal lykkes en dag at finde den rette til mig.

 9. Jeg er helt grøn på tinder og forstår intet af alle spilleregler derinde og skal lære det alt at kende. Er helt ny i date miljøet da jeg blev skilt i sommers. Tør ikke helt endnu fordi mit hjerte endnu gør ondt men begynder at få mod og blive interesseret. Men er der en masse man skal vide om det tinder der 😀 jeg er bare nervøs🙈

 10. Hvor dejligt! Jeg måtte også min mand på Tindee for ca 3 1/2 år siden. Første date var også 5 timers snak og så udviklede det sig ellers til stormende forelskelse. Nu fucking gift og venter barn sammen – det havde jeg seriøst ikke regnet med eller drømt om. Men elsker det! Hurra for Tinder, hva? 🤸‍♀️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *