Svigermonstre – jeres historier

Mig og min svigermor, vi hænger ud. Vi går ud og spiser frokost, vi skriver sammen næsten dagligt, vi sender billeder til hinanden (hun sender billeder af det, som hun strikker, jeg sender billeder af babybulen), vi kan tale om det meste, vi har begge et højt grin (måske jeg slår hende..) og vi deler begge en ubetinget kærlighed for Kristian. Jeg er så glad for hende. Hun støtter mig i alt det, som jeg laver. Hun lytter til min podcast serie, hun læser mine indlæg, hun krammer mig, når jeg græder, hun ser altid når jeg har en ny kjole på (okay, det sker ret tit, indrømmet), hun er bare så sød og jeg føler mig så heldig. For jeg har altså haft svigermødre, hvor vi ikke liiiige matchede. Der var f.eks. en af dem som forbød mig at sove hos min daværende kæreste, fordi jeg kunne give ham blærebetændelse. Der var også en af dem, som lyttede ved døren, når vi var på værelset. Vi var 17 år. Og så var der hende, som semi-truede mig med en grydeske. Men det er en længere (og tragikomisk) historie, som jeg kan fortælle en anden gang.

Fordi vi hænger ud, så er der en del af jer som har efterspurgt hvordan vi gør det. Det handler jo om mange ting, og det vil jeg skrive et andet indlæg om – først skal vi have det saftige. De historier, hvor det ikke fungerer. Hvorfor, spurgte min mor. Fordi det er underholdende – og fordi de følgende historier måske kan få dig til, at holde ekstra af din svigermor. Måske er hun slet ikke så slem. Skriv gerne flere historier om svigermødre i kommentarfeltet. Og husk nu – der er altid to sider, men vi ser kun den ene her. Husk det er et indlæg, som er ment som at værende underholdende. Dem skal der nemlig også være plads til, her på min blog. Og jeg kan jo nemt lave denne liste, jeg er jo ikke selv svigermor endnu, så jeg ved ikke hvad det kræver, hvis du nu virkelig ikke kan lide din svigerdatter.

Her kommer lidt af de historier, som jeg fik på min instagram. Der var MANGE. Så jeg måtte altså sortere groft. Svigermødre er blevet hørt sige følgende:

 • “Hvorfor har du så tykke ben?” (til svigerdatteren, som var gravid)
 • “Har du barberet dig i skridtet ude i vores bad?”
 • “Du klæder dig som en der sugardater”
 • Da vi fortalte vi skulle være forældre: “Ej det kan i da ikke. I er jo ikke gift. Det bliver jo en horeunge”
 • “Du ligner en som ikke engang kan finde ud af, at vaske op”
 • “Ej vil du ikke lade være med, at være med på det her billede? Det er kun for familien”
 • “Den er godt nok stram den kjole, hva’? Du er så modig med dit tøj. Altså når du nu har den størrelse, som du har”
 • “Har du tænkt dig at gifte dig med ham? Kan du ikke vælge en anden end min søn?”
 • “Hold da op. Så fik du også sminke på, hva’?”
 • “Hold da kæft et par grimme lysestager” (da jeg viste hende min lejlighed frem første gang)
 • “Hvad ønsker du dig? Næppe ting til køkkenet, du mangler måske en mappe til alle dine take out menuer?”
 • “Ej det ser ikke pænt ud, jeg flytter lige rundt på det her” (mine billeder sad åbenbart forkert i min lejlighed)
 • Min svigermor stak mig en flad da jeg sagde, at vores børn ikke skulle døbes.
 • “Det her er så Nina. Hun er ikke min yndlings svigerdatter, men hun er fødedygtig. Se bare hendes hofter!” (da jeg blev præsenteret foran min svigermors naboer)
 • “Ja jeg kan sgu ikke lide dig. Men det kan min søn, så vi må jo dele”
 • Min svigermor kysser mig på munden. Jeg har sagt, at jeg ikke kan lide det. Hun svarede: “sådan gør vi her i familien og den har du giftet dig ind i”
 • “Vil du ikke med ned til Vægtkonsulenterne?”
 • “I skal ikke have fælles økonomi, vel? Du er så dårlig til at forvalte din økonomi”
 • “Ja jeg kalder dig altså bare for Maria. Det hed den sidste kæreste”
 • “Sikke fine tykke lår du har fået efter du er blevet gravid, hva’?”
 • “Hvorfor må jeg ikke komme med til fødslen, når din mor må?”
 • Hun delte billeder af min fødsel på facebook og viste dem frem på arbejdet.
 • “Hvorfor har i skiftet låsen? Nu skal jeg jo banke på hver gang jeg kommer?”
 • “Det er da egentlig skægt at du er så slank om taljen, når du har så brede hofter”
 • “Det bliver altså spændende at se om du når at komme ned i en størrelse 38 til brylluppet hva’?”
 • “Du er jo ikke ligefrem smuk, men det bliver du på mystisk vis på billeder”
 • “Nej vil du ikke lade være med at oplade din telefon hos mig? Det er altså for dyrt”
 • Efter jeg aborterede spontant sagde min svigermor til min mand, at han skulle finde en anden
 • Min svigermor vil ikke se vores børn mere end én gang om måneden. “De er for vilde”. De er 2 og 4 år…
 • “Du ser gravid ud i den trøje”
 • Min svigermor smed mine p-piller ud.
 • “Hvorfor laver du aldrig mad til min søn?”
 • “Jeg vil se ham (mit barn) 3 gange om ugen”
 • “Er du gravid eller bare for tyk til den kjole?”
 • Min svigermor kom ud af badeværelset med min canesten og spurgte, hvem af os der havde svamp.
 • “Du er ikke den kønneste han har haft med hjemme, men du er den sjoveste. Men det skal jo som ikke er så kønne jo også være – altså sjove. Ikk’?”
 • “Tror du at du kan amme med dine bryster? De er jo så små?”
 • “Er du sikker på at det er min søn, som er far til dit barn?” Jeg var gravid.
 • Har du flere?

80 kommentarer til “Svigermonstre – jeres historier”

 1. Da vi fortalte vores datter skulle hedde Fia Nova “det kan man ikke kalde et barn, jeg synes i skal vælge Sofia, det vil jeg kalde hende.”

 2. Min svigermor kom på hospitalet kort efter, jeg havde født vores datter. Havde været vågen i 35 timer og haft en ret hård fødsel. Den første kommentar er ‘du ser da så bleg ud’, og så rettede hun på mit tøj, så jeg ikke viste for meget bryst mens jeg ammede 😑

 3. Hun kaldte mig konsekvent – selv til vores bryllup – for Lisa. For det havde hans sidste kæreste heddet. Vi blev gift, da vi havde været sammen i 4 år!

 4. Min svigermor har kommet med meget tydelige hints om at hun gerne vil have jeg konverterer til islam. Laaaange beskeder efter ramadan, til tider taler hun bare arabisk til mig selvom jeg ikke rigtig forstår det 😂 heldigvis kan jeg grine af det. Men det bliver sgu da træls i længden.

 5. Min ekskæreste kom fra en meget religiøs familie.
  Da vi gik fra hinanden sagde min svigermor at hun jo holdt af mig, men at hun nu var glad for at hendes søn alligevel ikke ville ende i helvede ved at være sammen med en kvinde der ikke var kristen.
  Og at det i første omgang var mig der havde ledt ham i fordærv ved at lokke ham med sex. Men nu havde han indset at han aldrig havde elsket mig og fundet tilbage til sine sande værdier.
  Jeg valgte ikke at fortælle hende hvor mange han havde haft sex med før mig og hvor meget hash han røg.

 6. Min kæreste og jeg havde forsøgt at lave en baby i længere tid. Vi havde helt bevidst intet fortalt til nogen i familien, da vi ikke ønskede yderligere pres og forventninger, men min svigermor havde opfanget det på en eller anden måde. Under en familiemiddag rakte hun mig en krystal og sagde højlydt “her, den skulle være god for fertiliteten”. Så vidste alle det ligesom..
  Hun har også på et tidpunkt sagt til mig, at hvis jeg gerne ville være gravid skulle jeg nok stoppe med at sove med min mobil på natbordet..

 7. ‘Hvor har du dog samlet hende op henne?’ – min tidligere svigermors spørgsmål til sin søn, første gang han havde mig med hjemme

 8. Hold da op – så undrer man sig over, at der er så mange, der skriver grimme ting på nettet.. Det må da være de samme, der har så lidt filter på, som de der svigermonstre 😳😅😭 shit de er langt ude 😳

 9. Min svigermor sad i venteværelset, da jeg fødte vores datter, til trods for at hun havde fået at vide, at vi IKKE ønskede besøg lige efter fødslen.
  Jordemoderen fortalte (heldigvis først efter fødslen) at hun havde ringet til hospitalet flere gange undervejs, for at høre om jeg havde født.

 10. Svigermor lillejuleaften, 3 år inde i forholdet til en 10 år ældre mand; Skal du egentligt aldrig have dig en rigtig kæreste?

 11. Min svigermor lagde billeder af vores søn på facebook, inden vi selv havde lagt billeder op eller offentliggjort, at han var født.

 12. Min eks-kærestes mor da jeg brød sammen i deres køkken over at han truede med at gå fra mig (efter 1,5 i voldeligt forhold, men den lader jeg bare stå): ej nu må du lade være med at tage al opmærksomheden, du er nød til at være mere rumlig overfor hvilken slags person han er! Måske du bare ikke er god nok til at rumme andre end dig selv…

  – idag har jeg heldigvis verden bedste svigermor, og jeg elsker hende ligeså højt som min egen mor 🙂

 13. Hele min svigerfamilie er fra et østeuropæisk land, men de har boet i danmark i over 30 år, taler flydende dansk, også på deres arbejdspladser. Men når jeg er tilstede taler de konsekvent deres nationalsprog 75% af tiden. Ikke bare korte sætninger, men laaaange samtaler. De ved at jeg intet forstår. Nogle gange spørger jeg om hvad de snakker om, fx når de griner eller nævner mit navn. Men min svigermor har gjort klart at det er dybt belastende og at det altså ødelægger deres samtale og hele stemningen hvis de hele tiden skal sætte mig ind i samtalen. Så jeg er stoppet med at spørge. Selv når de nævner mit navn eller peger på mig.
  Hver gang vi ses spørger de om hvornår jeg får lært sproget, som ovenikøbet at verdens 2. Sværeste sprog i verden – jo det lærer jeg da bare lige natten over.

 14. Jeg er ‘velsignet’ med hele to svigermødre. Den ene har angst, ocd og borderline. Den anden er bragende alkoholiker. 🙄

 15. Min svigermor har nevet mig i armen (hårdt!), revet mig i håret, sagt at jeg stjæler hendes søn (som hun selv ‘smed ud’ da han fyldte 18), og alverdens ting og sager. Hun har ADHD og ved det ikke selv. Men det er meget tydeligt for alle os andre at min mands bror har arvet det fra hende, og at det ikke bare er dumpet ned fra himlen…

 16. Vi sad ved havebordet ude i deres have og diskuterede min (X)kærestes gældssanering, som jeg massivt støttede ham i, da min svigermor sagde ‘Du suger også alt livslyst ud af ham…..’

 17. 14 efter jeg havde født spurgte min svigermor hvorfor jeg ikke havde smidt babyvægten endnu for nu var han jo kommet ud 🤯

 18. I forbindelse med en abort fik jeg mange problemer med min hud. Min svigermor var godt bekendt med den spontane abort, og hvor kede af det min kæreste og jeg var. Vi var taget i sommerhus i højsæsonen, og sad på en cafe fyldt med mennesker og fik en is da hun råber:” Hold da ellers lige op for en bumset hud du har fået dig hva’.” Folk omkring os vendte sig om, og jeg følte mig SÅ lille og ydmyget..

 19. OMG! Jeg er målløs! Min svigermor er uden filter, men de svigermødre der er da helt vilde.. jeg får kun “du ser godt nok træt ud” hver gang hun ser mig…

 20. Efter at have født vores nr. 2, og smidt ca 15 kg, spurgte min svigermor om jeg var gravid imens jeg var igang med at skifte den yngste. Sagde nej, og tak for den kommentar, og gik hjem fra svigerfars fødselsdag(Hun har absolut intet filter, og alt ved hende irriterer mig)…

 21. Min svigermor havde som en hjælp vasket vores tøj, hun siger så, foran en stor forsamling af vores venner og familie “Du er da gået en størrelse op i tøj, kan jeg se”. En anden gang inviterede vi til morgenmad og hun spurgte “kan du spise mere? Har du ikke allerede spist 2 brød?”

 22. Hver gang solen skinnende og temperaturen bare sagde 20+ grader, gav min (eks)svigermor mig elevatorblikket og sagde at jeg burde gå i mindre tøj, nu når jeg var så bleg..

 23. Puha! Pludseligt værdsætter jeg min svigermor, til trods for, at min kæreste (og dermed også mig) bliver “holdt udenfor” familien, fordi min kærestes lillebror er yndlingssønnen!! (Selv som voksne)

  Til gengæld synes jeg den med svigermor der smider P-pillerne ud, er grænseoverskridende, men dog et stort skulderklap til en svigerdatter; som at sige: “jeg kan godt lide dig og tænker du vil være den bedste mor for mine børnebørn”😉❤️

 24. Min svigermor spurgte om jeg ikke havde overvejet stød behandling i ansigtet, så jeg kunne få en mindre dobbelt hage…. Man kunne jo købe et 10 turs kort. Jeg skulle nok have et par gange jo.

 25. Min svigermor har lavet pizza. Jeg siger “Mmh det dufter! Må man tage to stykker?” Og hun kvitterer med “Ja, det bliver man jo nødt til, når man er doven som dig”… Det var 2. Gang jeg mødte hende.. 🙃

 26. da jeg var 24, mødte jeg min svigermor for første gang. Vi var først ude at spise, der sagde hun ikke et ord, og siden til kaffe, hos min svigermors kæreste (en lidt spøjs, men meget hyggelig mand) Min kæreste og jeg sidder så sammen i sofaen, og holder i hånden, mens vi venter på kaffen. Pludselig! rejser!! min svigermor sig op, går over og sætter sig i sofaen, helt! op af sin søn, modsat hvor jeg sad, og tager min kærestes hånd ud af min, og selv holder den, mens hun kigger på mig med torden!! i øjne, som når helt små børn får et nej, og hun bliver bare ved med at stirre!!!! på mig. Som et rivaliserende dyr der udfordrer til kamp. Jeg var målløs, var så paff at jeg ikke anede!! hvad jeg skulle sige 😳 (min kæreste til gengæld flegnede skråt)

  Hver gang, hver!!! gang vi kom på besøg og faldt i samtale, hvor hun ikke var deltagende eller synes emnet var kedeligt/hun ikke vidste noget om det, så, udstødte hun en virkelig underlig, lidt dyrisk lyd, højt!!, så samtalen automatisk forstummede, og meget sjældent blev samme emne taget op igen.

  Det var to eksempler…. Det var lange!! 15 år 🙈🤪)hun er sovet ind nu, må hun hvile i fred. Jeg tænker hun trænger, efter al balladen gennem tiderne ;))

 27. Min svigermor holder af at joke med, om min kæreste nu også virkelig er far til vores børn 🙄 jeg tror, hun synes, det er sjovt. Så sent som i dag gjorde hun det højlydt foran alle forældre og pædagoger i den ældstes børnehave. Fandme pinligt og mærkeligt.

 28. Da jeg var gravid med min datter, led jeg af hyperemissis. Et syndrom som giver ekstrem kvalme og nonstop opkastninger. Jeg var fuldstændig ulykkelig og smadrende dårlig. Sygemeldt og havde drop til væske. Min svigermor sagde “ha! Ja, jeg havde også lidt morgenkvalme. Men det var nok en anden tid- jeg tog mig bare sammen og passede mit arbejde, – jeg kunne ikke bare ligge og dandere den”

 29. 1. Svigermor – hun er syg mentalt – skreg ind i hovedet på mig, at jeg skulle skride med min horeunge, efter hendes søn og jeg havde overnattet på luftmadrasser, fordi hun ikke kunne være alene, imens svigerfar var indlagt.
  “Horeungen” er nu den eneste af børnebørnene der ringer til hende og besøger hende!
  2. Svigermor efter abort i uge 22: ja hvis bare du kunne levere et barn! Som om jeg med vilje fik streptokok infektion og fødte i uge 22!
  Vi har et fint forhold nu, men det har taget lidt tid.

 30. Min svigermor sagde sidst til min fødselsdag -har du ikke taget lidt på 😫 1. Havde slet ikke taget på, har en vægt og det var bare en løs (stor kjole). 2. Heldigvis var min kærestes papmor der til at svarer igen for mig 😁

  Hold kæft jeg blev sur/vred/ked af det!!!

 31. Min svigerfar skulle hjælpe os med af bore hylder op, da vi næsten lige var flyttet sammen. Min svigermor dukker pludselig uanmeldt op hos os, og kommer ud i køkkenet til mig. Min kæreste kommer ud i køkkenet, skylder sin skål med havregryn og lader den og alle grynene være i vasken, da han går. Min sviger mor kigger på mig med et “kan-du-så-komme-igang”-blik, og siger, “ja det er jo kvindens job at gøre rent!”
  Efterfølgende tog hun mig med rundt i vores lejlighed for at fortælle mig hvordan og hvornår jeg skulle gøre vores lejlighed rent…

 32. Efter vores forlovelse blev min x-svigermor ved med at fortælle mig, at flere af hendes veninder stadig foreslog andre kvinder, som han istedet kunne forloves med.

  Hver gang vi skulle ud at køre, hvor hun var med – skulle jeg altid finde min plads på bagsædet

  Jeg fik tit at vide, at jeg ikke så godt nok ud og jeg med nød og næppe levede op til hendes søns standard

 33. Min kærestes mor gav mig råd 0m par forholdet da vores barn var helt nyfødt husk at plej det vil i ikke ud og rejse jeg passet hvis der sker noget ved han jo ikke hvem hans mor er

  Kom til langtid at kalde sig selv mor istedet for farmor

 34. Da vi fortalte vores datter skulle hedde Fia Nova “det kan man ikke kalde et barn, jeg synes i skal vælge Sofia, det vil jeg kalde hende.”

 35. Min svigermor kom på hospitalet kort efter, jeg havde født vores datter. Havde været vågen i 35 timer og haft en ret hård fødsel. Den første kommentar er ‘du ser da så bleg ud’, og så rettede hun på mit tøj, så jeg ikke viste for meget bryst mens jeg ammede 😑

 36. Hun kaldte mig konsekvent – selv til vores bryllup – for Lisa. For det havde hans sidste kæreste heddet. Vi blev gift, da vi havde været sammen i 4 år!

 37. Min svigermor har kommet med meget tydelige hints om at hun gerne vil have jeg konverterer til islam. Laaaange beskeder efter ramadan, til tider taler hun bare arabisk til mig selvom jeg ikke rigtig forstår det 😂 heldigvis kan jeg grine af det. Men det bliver sgu da træls i længden.

 38. Min ekskæreste kom fra en meget religiøs familie.
  Da vi gik fra hinanden sagde min svigermor at hun jo holdt af mig, men at hun nu var glad for at hendes søn alligevel ikke ville ende i helvede ved at være sammen med en kvinde der ikke var kristen.
  Og at det i første omgang var mig der havde ledt ham i fordærv ved at lokke ham med sex. Men nu havde han indset at han aldrig havde elsket mig og fundet tilbage til sine sande værdier.
  Jeg valgte ikke at fortælle hende hvor mange han havde haft sex med før mig og hvor meget hash han røg.

 39. Min kæreste og jeg havde forsøgt at lave en baby i længere tid. Vi havde helt bevidst intet fortalt til nogen i familien, da vi ikke ønskede yderligere pres og forventninger, men min svigermor havde opfanget det på en eller anden måde. Under en familiemiddag rakte hun mig en krystal og sagde højlydt “her, den skulle være god for fertiliteten”. Så vidste alle det ligesom..
  Hun har også på et tidpunkt sagt til mig, at hvis jeg gerne ville være gravid skulle jeg nok stoppe med at sove med min mobil på natbordet..

 40. ‘Hvor har du dog samlet hende op henne?’ – min tidligere svigermors spørgsmål til sin søn, første gang han havde mig med hjemme

 41. Hold da op – så undrer man sig over, at der er så mange, der skriver grimme ting på nettet.. Det må da være de samme, der har så lidt filter på, som de der svigermonstre 😳😅😭 shit de er langt ude 😳

 42. Min svigermor sad i venteværelset, da jeg fødte vores datter, til trods for at hun havde fået at vide, at vi IKKE ønskede besøg lige efter fødslen.
  Jordemoderen fortalte (heldigvis først efter fødslen) at hun havde ringet til hospitalet flere gange undervejs, for at høre om jeg havde født.

 43. Svigermor lillejuleaften, 3 år inde i forholdet til en 10 år ældre mand; Skal du egentligt aldrig have dig en rigtig kæreste?

 44. Min svigermor lagde billeder af vores søn på facebook, inden vi selv havde lagt billeder op eller offentliggjort, at han var født.

 45. Min eks-kærestes mor da jeg brød sammen i deres køkken over at han truede med at gå fra mig (efter 1,5 i voldeligt forhold, men den lader jeg bare stå): ej nu må du lade være med at tage al opmærksomheden, du er nød til at være mere rumlig overfor hvilken slags person han er! Måske du bare ikke er god nok til at rumme andre end dig selv…

  – idag har jeg heldigvis verden bedste svigermor, og jeg elsker hende ligeså højt som min egen mor 🙂

 46. Hele min svigerfamilie er fra et østeuropæisk land, men de har boet i danmark i over 30 år, taler flydende dansk, også på deres arbejdspladser. Men når jeg er tilstede taler de konsekvent deres nationalsprog 75% af tiden. Ikke bare korte sætninger, men laaaange samtaler. De ved at jeg intet forstår. Nogle gange spørger jeg om hvad de snakker om, fx når de griner eller nævner mit navn. Men min svigermor har gjort klart at det er dybt belastende og at det altså ødelægger deres samtale og hele stemningen hvis de hele tiden skal sætte mig ind i samtalen. Så jeg er stoppet med at spørge. Selv når de nævner mit navn eller peger på mig.
  Hver gang vi ses spørger de om hvornår jeg får lært sproget, som ovenikøbet at verdens 2. Sværeste sprog i verden – jo det lærer jeg da bare lige natten over.

 47. Jeg er ‘velsignet’ med hele to svigermødre. Den ene har angst, ocd og borderline. Den anden er bragende alkoholiker. 🙄

 48. Min svigermor har nevet mig i armen (hårdt!), revet mig i håret, sagt at jeg stjæler hendes søn (som hun selv ‘smed ud’ da han fyldte 18), og alverdens ting og sager. Hun har ADHD og ved det ikke selv. Men det er meget tydeligt for alle os andre at min mands bror har arvet det fra hende, og at det ikke bare er dumpet ned fra himlen…

 49. Vi sad ved havebordet ude i deres have og diskuterede min (X)kærestes gældssanering, som jeg massivt støttede ham i, da min svigermor sagde ‘Du suger også alt livslyst ud af ham…..’

 50. 14 efter jeg havde født spurgte min svigermor hvorfor jeg ikke havde smidt babyvægten endnu for nu var han jo kommet ud 🤯

 51. I forbindelse med en abort fik jeg mange problemer med min hud. Min svigermor var godt bekendt med den spontane abort, og hvor kede af det min kæreste og jeg var. Vi var taget i sommerhus i højsæsonen, og sad på en cafe fyldt med mennesker og fik en is da hun råber:” Hold da ellers lige op for en bumset hud du har fået dig hva’.” Folk omkring os vendte sig om, og jeg følte mig SÅ lille og ydmyget..

 52. OMG! Jeg er målløs! Min svigermor er uden filter, men de svigermødre der er da helt vilde.. jeg får kun “du ser godt nok træt ud” hver gang hun ser mig…

 53. Efter at have født vores nr. 2, og smidt ca 15 kg, spurgte min svigermor om jeg var gravid imens jeg var igang med at skifte den yngste. Sagde nej, og tak for den kommentar, og gik hjem fra svigerfars fødselsdag(Hun har absolut intet filter, og alt ved hende irriterer mig)…

 54. Min svigermor havde som en hjælp vasket vores tøj, hun siger så, foran en stor forsamling af vores venner og familie “Du er da gået en størrelse op i tøj, kan jeg se”. En anden gang inviterede vi til morgenmad og hun spurgte “kan du spise mere? Har du ikke allerede spist 2 brød?”

 55. Hver gang solen skinnende og temperaturen bare sagde 20+ grader, gav min (eks)svigermor mig elevatorblikket og sagde at jeg burde gå i mindre tøj, nu når jeg var så bleg..

 56. Puha! Pludseligt værdsætter jeg min svigermor, til trods for, at min kæreste (og dermed også mig) bliver “holdt udenfor” familien, fordi min kærestes lillebror er yndlingssønnen!! (Selv som voksne)

  Til gengæld synes jeg den med svigermor der smider P-pillerne ud, er grænseoverskridende, men dog et stort skulderklap til en svigerdatter; som at sige: “jeg kan godt lide dig og tænker du vil være den bedste mor for mine børnebørn”😉❤️

 57. Min svigermor spurgte om jeg ikke havde overvejet stød behandling i ansigtet, så jeg kunne få en mindre dobbelt hage…. Man kunne jo købe et 10 turs kort. Jeg skulle nok have et par gange jo.

 58. Min svigermor har lavet pizza. Jeg siger “Mmh det dufter! Må man tage to stykker?” Og hun kvitterer med “Ja, det bliver man jo nødt til, når man er doven som dig”… Det var 2. Gang jeg mødte hende.. 🙃

 59. da jeg var 24, mødte jeg min svigermor for første gang. Vi var først ude at spise, der sagde hun ikke et ord, og siden til kaffe, hos min svigermors kæreste (en lidt spøjs, men meget hyggelig mand) Min kæreste og jeg sidder så sammen i sofaen, og holder i hånden, mens vi venter på kaffen. Pludselig! rejser!! min svigermor sig op, går over og sætter sig i sofaen, helt! op af sin søn, modsat hvor jeg sad, og tager min kærestes hånd ud af min, og selv holder den, mens hun kigger på mig med torden!! i øjne, som når helt små børn får et nej, og hun bliver bare ved med at stirre!!!! på mig. Som et rivaliserende dyr der udfordrer til kamp. Jeg var målløs, var så paff at jeg ikke anede!! hvad jeg skulle sige 😳 (min kæreste til gengæld flegnede skråt)

  Hver gang, hver!!! gang vi kom på besøg og faldt i samtale, hvor hun ikke var deltagende eller synes emnet var kedeligt/hun ikke vidste noget om det, så, udstødte hun en virkelig underlig, lidt dyrisk lyd, højt!!, så samtalen automatisk forstummede, og meget sjældent blev samme emne taget op igen.

  Det var to eksempler…. Det var lange!! 15 år 🙈🤪)hun er sovet ind nu, må hun hvile i fred. Jeg tænker hun trænger, efter al balladen gennem tiderne ;))

 60. Min svigermor holder af at joke med, om min kæreste nu også virkelig er far til vores børn 🙄 jeg tror, hun synes, det er sjovt. Så sent som i dag gjorde hun det højlydt foran alle forældre og pædagoger i den ældstes børnehave. Fandme pinligt og mærkeligt.

 61. Da jeg var gravid med min datter, led jeg af hyperemissis. Et syndrom som giver ekstrem kvalme og nonstop opkastninger. Jeg var fuldstændig ulykkelig og smadrende dårlig. Sygemeldt og havde drop til væske. Min svigermor sagde “ha! Ja, jeg havde også lidt morgenkvalme. Men det var nok en anden tid- jeg tog mig bare sammen og passede mit arbejde, – jeg kunne ikke bare ligge og dandere den”

 62. 1. Svigermor – hun er syg mentalt – skreg ind i hovedet på mig, at jeg skulle skride med min horeunge, efter hendes søn og jeg havde overnattet på luftmadrasser, fordi hun ikke kunne være alene, imens svigerfar var indlagt.
  “Horeungen” er nu den eneste af børnebørnene der ringer til hende og besøger hende!
  2. Svigermor efter abort i uge 22: ja hvis bare du kunne levere et barn! Som om jeg med vilje fik streptokok infektion og fødte i uge 22!
  Vi har et fint forhold nu, men det har taget lidt tid.

 63. Min svigermor sagde sidst til min fødselsdag -har du ikke taget lidt på 😫 1. Havde slet ikke taget på, har en vægt og det var bare en løs (stor kjole). 2. Heldigvis var min kærestes papmor der til at svarer igen for mig 😁

  Hold kæft jeg blev sur/vred/ked af det!!!

 64. Min svigerfar skulle hjælpe os med af bore hylder op, da vi næsten lige var flyttet sammen. Min svigermor dukker pludselig uanmeldt op hos os, og kommer ud i køkkenet til mig. Min kæreste kommer ud i køkkenet, skylder sin skål med havregryn og lader den og alle grynene være i vasken, da han går. Min sviger mor kigger på mig med et “kan-du-så-komme-igang”-blik, og siger, “ja det er jo kvindens job at gøre rent!”
  Efterfølgende tog hun mig med rundt i vores lejlighed for at fortælle mig hvordan og hvornår jeg skulle gøre vores lejlighed rent…

 65. Efter vores forlovelse blev min x-svigermor ved med at fortælle mig, at flere af hendes veninder stadig foreslog andre kvinder, som han istedet kunne forloves med.

  Hver gang vi skulle ud at køre, hvor hun var med – skulle jeg altid finde min plads på bagsædet

  Jeg fik tit at vide, at jeg ikke så godt nok ud og jeg med nød og næppe levede op til hendes søns standard

 66. Min kærestes mor gav mig råd 0m par forholdet da vores barn var helt nyfødt husk at plej det vil i ikke ud og rejse jeg passet hvis der sker noget ved han jo ikke hvem hans mor er

  Kom til langtid at kalde sig selv mor istedet for farmor

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *