Ting du ikke skal gøre når du har et knust hjerte

Ja jeg har stadig kærestesorg. Well. Det går åbenbart ikke bare sådan lige over. Hvor længe tager det? Så en eller anden latterlig film forleden som påstod at det tog halvdelen af den tid som man havde været kærester i. Hej 3,5 år. Anyways. Når jeg virkelig er nede og dyrker smerten gør jeg følgende: (og det er så det som du ikke skal gøre hvis du er i samme situation som mig!)

  • lytter til den her:

https://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0

  • køber mig fattig her, her, her og her. (Ja det hjælper, men trust me! Det er en kortvarig løsning! Og det er også irriterende/halv pinligt at blive ringet op af sin bankrådgiver hele tiden..)
  • drikker mig fuld her, her og her. Igen. Bankrådgiveren har travlt pt!
  • lytter til den her:
 • ligger i det som nu føles som verdens største seng. Den er næsten 2×2 meter. Og jeg har dobbeltdyne. Den føles tung og er alt for stor nu, hvor jeg ligger under den alene.
 • ser film som: Closer (av!), P.S. I Love You, (500) Days Of Summer, The Notebook (så bliver kærestesorgen virkelig dyrket for fuld hammer!)
 • kigger på billeder som det her:

oli

 • spiser abnormt meget chokolade og drikker lidt for meget rødvin, mens jeg taler og taler OG taler om mit knuste hjerte med mine (meget tålmodige) veninder. Det med chokoladen er faktisk ret godt og det hjælper! Tip hermed givet videre.. Prøv den her!
 • læser gamle sms beskeder. Just don’t!

 

Hvad piner du dig selv med, når du har kæreste- og hjertesorger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *