Om utroskab og forlist kærlighed

IMG_3758

Jeg forstår det egentlig ikke helt. Men landet ligger sådan at jeg lige for tiden får en del mails omhandlede mit forliste parforhold. Fair nok – de fleste mails er skide søde og varmer utrolig meget, nogle er fra mænd som tilbyder sig selv på forskellige måder.. nogle af dem er også ok søde. Og så er der dem som vil vide mere om hvorfor vi slog op, hvem som gik fra hvem, hvor min ekskæreste er flyttet hen, om en af os var utro, om vi taler sammen og alt sådan noget som jeg finder en smule privat. Ja det er skam ikke alt som jeg deler her på bloggen, tro det eller ej. Men for at ridse det hele kort op:

Ja vi taler stadig sammen. Ikke tit, men vi taler stadig sammen og vi har også set hinanden et par gange efter han er flyttet. Og jeg har foretaget de obligatoriske “jeg er fuld og skiiiidddee ked af det” opkald. Han var sød og forstående, som han altid er. Han er flyttet til en anden by, men kigger på lejlighed inde i byen. Vi var ret enige om at vi ikke skulle være kærester mere og der er ikke en af os som har været utro. Lige nu skal vi begge slikke sårene hvert for sig, men jeg håber at vi kan være en del af hinandens liv på et tidspunkt, som venner eller bekendte.

Og så var det vist ordene fra mit knuste hjerte i denne omgang. Tak for jeres søde ord og evige støtte. Det varmer og hjælper mere end i aner. Virkelig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *