Årets nedture

del1

År 2013 var året hvor vi gik fra 4 til 3. Min elskede lillebror døde 1.januar 2013 og år 2014 var året hvor jeg virkelig, virkelig mærkede hvordan livet uden ham er og bliver. Og at det er for evigt. 2014 var året hvor min fars hjerte gav ham så store problemer at han måtte opereres. Dét var en hård tid, særlig hård fordi jeg ikke kan klare tanken om at miste ham, om at miste flere i vores lille familie. Han har det godt nu og er simpelthen den sejeste jeg nogensinde har kendt ♥

del2

2014 var på mange måder et hårdt år. Det blev i hvert fald året hvor jeg lagde et billede ud af mig selv grædende – det at græde er noget jeg gør mig ofte og mest i forbindelse med min lillebror. Er hans have ikke fin? Min kæreste har lavet den ♥

del3

2014 var også året hvor jeg virkelig blev svinet til! Både via mails, på min facebook og her på bloggen. Jeg mangler endnu at blive svinet til direkte på gaden, måske det bliver i 2015? Det håber jeg nu ikke. Det var godt nok ikke sjovt, men jeg må sige at 2014 også var året hvor jeg dannede et filter overfor det. Men det har krævet tårer og ondt i maven.

2014 var også året hvor mine bryster helt forsvandt. Styrketræning og travlhed har omdannet mine bryster til muskler. Musklerne er jeg nu ikke kede af, for fanden dem har jeg knoklet for! Men mine bryster kan jeg godt savne.

Hvad var de værste ting der skete i dit liv i 2014? Del dem gerne i kommentarfeltet ♥

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *