Barselslivet..

Reklame for Mofibo

Jeg er på barsel med Alfred lige nu – det er simpelthen så hyggeligt. Kristian tager noget barsel senere på året, men indtil videre er vi “bare” os to – Alfred og jeg. Vi er i gang med at få rutiner (så meget det nu er muligt med et spædbarn) og vaner og finde os selv i det hele.

Én af de ting, som vi bruger meget tid på er, at lytte til lydbøger. Det har jeg altid været rigtig glad for. Dengang jeg var barn var det dog lydbånd, som jeg lyttede til. Men formatet er det samme nu, hvor jeg lytter på min telefon. Da jeg var barn havde vi sommerhus på Sjællands Odde. Vi kørte ofte derop og det tog et par timer. Min lillebror og jeg sad altid spændte på bagsædet, gerne med tæpper på, en bamse under armen og så satte min mor en lydbog på. Favoritten var i mange år Prop og Berta, Dyrene i Hakkebakkeskoven og alt med Astrid Lindgren. Det er nogle af de bedste minder fra min barndom. Jeg har altid været glad for at lytte til oplæsning. Danne mine egne billeder og forestillinger. Derfor glædede jeg mig også til at gå på barsel, hvor jeg kan lytte til en masse lydbøger og podcast.

Derfor er jeg så glad for mit samarbejde med Mofibo. Mofibo har over 150.000 lyd- og e-bøger. Så det er altså også til dig, som gerne selv vil læse. Der er noget for enhver smag. Og der kommer hele tiden nye til! Jeg er glad for app’en fordi den er brugervenlig og fordi jeg kan gemme bøgerne på min egen virtuelle reol og endda hente dem ned så jeg kan lytte til dem, selvom jeg ikke er på nettet. Dét er smart når jeg traver rundt om søerne, inde i byen eller køber bleer nede i Føtex. Og hvor går man bare meget, når man er på barsel. I starten var det svært for mig at komme ud af “hulen”, men da jeg endelig fik lidt mere mod på det, så blev jeg så glad for, at jeg kunne gå med Mofibo i ørerne. Sommetider glæder jeg mig helt til at komme ud, trods regn og slud, fordi jeg er i gang med en hamrende spændende lydbog. Jeg kan faktisk også finde på at lytte til en bog eller podcast om natten, mens jeg ammer. Det er ret hyggeligt, også selvom det ofte handler om mord. Godt Alfred endnu ikke forstår hvad hans mor lytter til.. Jeg sætter også gerne en lydbog på, når jeg er hjemme. Mest fordi jeg ikke vil have tv’et kørende hele dagen, men også for at bruge hovedet lidt og ikke bare stene på en skærm. Så er det rart at lytte, danne mine egne billeder og bruge min fantasi lidt, trods barsel altså også foregår meget i lejligheden.

Du får lige nu 30 dages gratis prøveperiode (gælder nye brugere) hos Mofibo med koden “HM2020”

Lige nu lytter jeg til lidt forskelligt:

  • Dennis Jürgensen’s serie om Roland Triel (de er SÅ gode og ret uhyggelige!), lige nu “Marcherende Myrer”.
  • “Hvor lagde jeg babyen” af Julia Lahme.
  • “Bogen om Kejsersnit” af Christa Lykke.

Og her til sidst: har du anbefalinger til hvad jeg skal lytte til næste gang? Jeg elsker at få inspiration til nye bøger og podcast! Jeg er vild med mordgåder, krimi og spænding. Men jeg er åben for andre forslag. Måske noget om spædbørn eller om at være mor? Hit me gerne i kommentarfeltet!

Reklame for Mofibo

10 kommentarer til “Barselslivet..”

  1. ‘Britt-Marie var her’, er den sjoveste, skøreste, hyggeligste og mest hjertevarme lydbog, jeg har hørt i nyere tid. Den er helt sin egen. Og jeg lytter gerne 1-2 styk om uge. Fantastisk værk.

  2. Chris carters bøger om Robert Hunter er fænomenale! forfatteren er selv kriminalpsykolog og hans bøger er baseret på hans arbejde med kriminelle. Du vil ikke fortryde det hvis du er til mord og opklaring 🙂

  3. Jeg elsker Stephen King, alle hans bøger er simpelthen så genialt skrevet. Han drager dig ind – og du bliver så hurtigt fanget. Klar anbefaling!

  4. ‘Britt-Marie var her’, er den sjoveste, skøreste, hyggeligste og mest hjertevarme lydbog, jeg har hørt i nyere tid. Den er helt sin egen. Og jeg lytter gerne 1-2 styk om uge. Fantastisk værk.

  5. Chris carters bøger om Robert Hunter er fænomenale! forfatteren er selv kriminalpsykolog og hans bøger er baseret på hans arbejde med kriminelle. Du vil ikke fortryde det hvis du er til mord og opklaring 🙂

  6. Jeg elsker Stephen King, alle hans bøger er simpelthen så genialt skrevet. Han drager dig ind – og du bliver så hurtigt fanget. Klar anbefaling!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *