He’s just not that into you

shit

Du kender sikkert scenariet. Måske fra dig selv eller også fra en veninde. Du eller hende bruger timevis på at tale om en eller anden dude, som du eller hende ikke kan “læse”. “Hvad betyder det når han skriver et punktum der” og “hvorfor er han begyndt at følge hende der på insta?” eller “tror du at han bare skal have lidt plads?“. Og det næste jeg kommer til at skrive – er baseret på en helvedes masse empiri. Både indsamlet af undertegnede og mine veninder og bekendte. Jeg skærer muligvis alle mænd over én kam. Det kan godt være. De læser nok ikke med herinde alligevel. Hvis I gør, så tag ikke dette indlæg personligt. For vi er selv sådan – men nu er jeg kvinde og derfor taler jeg ud fra dét faktum.

Jeg siger det selv ofte til mine veninder, forsøger at sige det til mig selv. “He’s just not that into you”. Når han ikke svarer dig i dagevis. Når han er online på facebook, har set din besked, men ikke svarer dig. Når han ikke ringer tilbage. Når han ikke gider at ses så tit. Når han har “travlt” eller “ikke er klar efter ekskæresten skred“. Det kan godt være at han har travlt og at det gjorde nas da ekskæresten skred. Men men men. Han er bare ikke rigtig nede med dig. Han er ikke hooked. Han er ikke interesseret. Og selvom at det gør nas og er umuligt ikke at tage personligt – så er det altså ofte sandheden.

Prøv at vend det om – hvis du har mødt en fyr som du gerne vil, så svarer du ham så snart du ser en besked fra ham, ikke? Så har du ikke for travlt, for så arbejder du bare hurtigere og hopper over hvor gærdet er aller lavest. Så er du klar til ham – uanset hvor nederen din ekskæreste var og hvor meget han trampede på dit hjerte. Ikke sandt?

Jeg har som skrevet tidligere, sagt den sætning til flere veninder. Og de har kigget på mig, forbløffet og med en forsvarstale parat. “Jamen han har altså rigtig travlt og hende Bettina var altså virkelig tarvelig“. Ja, muligvis – men han er stadigvæk ikke særlig interesseret i dig. For så havde han svaret dig inden 24 timer. Dét er i hvert fald min påstand. Skriv endelig hvis du er uenig og har inputs.

Men. Denne sætning har hjulpet flere af mine veninder videre – måske endda inden de blev rigtig forelsket. Og sætningen har også hjulpet mig. Lige nu, faktisk. Fordi der er en mand i mit liv, som jeg ville ønske dukkede oftere op på min telefon skærm, men som sjældent giver lyd fra sig. Så lige nu hjælper sætningen mig. Og hvis han ikke er into me, så finder jeg sku’ bare en, som er.

22 kommentarer til “He’s just not that into you”

 1. Jeg kunne ikke være mere enig! Hvis de (mændene) virkelig er interesseret, så hører man altså fra dem 🙂

 2. Kunne ikke være mere enig i det du skriver 🙂 Er i samme situation lige pt og hvis fyren simpelthen har SÅ travlt at han først kan ses om en uge eller to, så er han bare ikke nok interesseret! Sørgerligt, men sandt! 🙂

 3. Jeg er delvist enig,,,MEN jeg er nogle gange den fyr that is just not that into you (selvom jeg er en pige). Jeg går meget op i ikke at smide alt for en fyr jeg lige har mødt og jeg lever en ekstremt presset hverdag hvor min kalender altid er fyldt op. Så når jeg møder en fyr, er jeg ofte hende der først kan ses om en uge eller to og det har INTET at gøre med min interesse, jeg vil bare ikke aflyse ting for at se en, lige meget hvor dejlig han er. og i starten kan man ikke ses kl. 22 om aftenen, fordi man lige skal opbygge en relation først.
  Desuden kan jeg samtidig godt være hende, der har det fint med ikke at skrive når man først har aftalt en date, og så hører man ikke fra mig før dagen inden for at bekræfte aftalen. Så det er altså også bare forskelligt fra person til person 🙂

 4. Her må jeg melde mig på Simones hold. Er HELT enig i at man altså sagtens kan have problemer med at ses før om 1-2 uger, uden at der er mangel på interesse… hvis du skal booke mig fx, skal du helst ud 3-4 uger før, OGSÅ selvom du er min aller bedste veninde…
  Derudover vil jeg mene at man altid kan svare indenfor 24 timer, eller på anden måde give lyd fra sig (snap fx).. men hvis man har sat en aftale, hvad skulle grunden så være til at skrive en helvede masse frem og tilbage? Man ses jo på den givne dag ☺️☺️
  Tror det er meget forskelligt fra person til person, og det gælder nok også fyrene.. og derfor kan vi aldrig sammenligne 🙄 Selvom det ville være lækkert😉

 5. Jeg er SÅ enig! Vi piger skal huske at se filmen ‘Han er bare ikke vild med dig’ når vi bliver i tvivl om en fyr er interesseret, for bagefter er man ikke i tvivl 😜

  Siger os altid til mine veninder, at det ikke skal være besværligt at blive kærester – det sker helt naturligt hvis man skal være kærester 😊 Man kan ikke tvinge et forhold til at ske, hvis begge vil det sp sker det 😊

 6. Jeg er SÅ enig! Vi piger skal huske at se filmen ‘Han er bare ikke vild med dig’ når vi bliver i tvivl om en fyr er interesseret, for bagefter er man ikke i tvivl 😜

  Siger os altid til mine veninder, at det ikke skal være besværligt at blive kærester – det sker helt naturligt hvis man skal være kærester 😊 Man kan ikke tvinge et forhold til at ske, hvis begge vil det så sker det 😊

 7. Kender det ALT for godt. Kan i øvrigt anbefale Matthew Hussey på Youtube. Jeg har voldset hans videoer i min singletid. Og der er bare noget visdom at hente. Men hvorfor er det altid svært at følge de råd, man selv giver sine veninder:P

 8. Altså jeg er helt enig! Men må så også sige, at jeg er blevet noget så grundig snydt på den konto… Min kæreste var langsom til at svare og ikke særlig ivrig i det hele taget når det kom til at kommunikere på SMS, snap, messenger osv – det er han Iøvrigt stadigvæk ikke! Efter vi havde set hinanden hver weekend i en tre måneder var han inviteret til min 30 års fødselsdag, og jeg skulle møde hans forældre samme weekend – jeg gav ham alle muligheder for at baile, fordi jeg tolkede hans manglende skriverier, som manglende interesse. Men istedet kom han dagen før min fødselsdag og hjalp mig med alt det praktiske, og efter mødet med hans familie fik jeg det smukkeste guldarmbånd i fødselsdagsgave af ham – så jeg havde tolket ham 100% forkert! 😅 Det kan ske at han trods alt er in to you, men det er også første og eneste gang jeg har oplevet det!❤️

 9. Som udgangspunkt er jeg fuldstændig enig i de ting du skriver. Men lige pt. skriver jeg med en fyr, som svarer ufatteligt langsomt. Men han indrømmer, at han gerne vil skrive med mig og også gerne vil se mig en dag. Men lige nu har han travlt.
  Og selvfølgelig går de tanker du selv skriver om igennem mit hoved. Og måske er der bare ikke mere i det, end at man skriver lidt sammen og så er det dét. Men han virker rar og jeg håber at se ham ‘live’ inden længe.

 10. Jeg kunne ikke være mere enig! Hvis de (mændene) virkelig er interesseret, så hører man altså fra dem 🙂

 11. Kunne ikke være mere enig i det du skriver 🙂 Er i samme situation lige pt og hvis fyren simpelthen har SÅ travlt at han først kan ses om en uge eller to, så er han bare ikke nok interesseret! Sørgerligt, men sandt! 🙂

 12. Jeg er delvist enig,,,MEN jeg er nogle gange den fyr that is just not that into you (selvom jeg er en pige). Jeg går meget op i ikke at smide alt for en fyr jeg lige har mødt og jeg lever en ekstremt presset hverdag hvor min kalender altid er fyldt op. Så når jeg møder en fyr, er jeg ofte hende der først kan ses om en uge eller to og det har INTET at gøre med min interesse, jeg vil bare ikke aflyse ting for at se en, lige meget hvor dejlig han er. og i starten kan man ikke ses kl. 22 om aftenen, fordi man lige skal opbygge en relation først.
  Desuden kan jeg samtidig godt være hende, der har det fint med ikke at skrive når man først har aftalt en date, og så hører man ikke fra mig før dagen inden for at bekræfte aftalen. Så det er altså også bare forskelligt fra person til person 🙂

 13. Her må jeg melde mig på Simones hold. Er HELT enig i at man altså sagtens kan have problemer med at ses før om 1-2 uger, uden at der er mangel på interesse… hvis du skal booke mig fx, skal du helst ud 3-4 uger før, OGSÅ selvom du er min aller bedste veninde…
  Derudover vil jeg mene at man altid kan svare indenfor 24 timer, eller på anden måde give lyd fra sig (snap fx).. men hvis man har sat en aftale, hvad skulle grunden så være til at skrive en helvede masse frem og tilbage? Man ses jo på den givne dag ☺️☺️
  Tror det er meget forskelligt fra person til person, og det gælder nok også fyrene.. og derfor kan vi aldrig sammenligne 🙄 Selvom det ville være lækkert😉

 14. Jeg er SÅ enig! Vi piger skal huske at se filmen ‘Han er bare ikke vild med dig’ når vi bliver i tvivl om en fyr er interesseret, for bagefter er man ikke i tvivl 😜

  Siger os altid til mine veninder, at det ikke skal være besværligt at blive kærester – det sker helt naturligt hvis man skal være kærester 😊 Man kan ikke tvinge et forhold til at ske, hvis begge vil det sp sker det 😊

 15. Jeg er SÅ enig! Vi piger skal huske at se filmen ‘Han er bare ikke vild med dig’ når vi bliver i tvivl om en fyr er interesseret, for bagefter er man ikke i tvivl 😜

  Siger os altid til mine veninder, at det ikke skal være besværligt at blive kærester – det sker helt naturligt hvis man skal være kærester 😊 Man kan ikke tvinge et forhold til at ske, hvis begge vil det så sker det 😊

 16. Kender det ALT for godt. Kan i øvrigt anbefale Matthew Hussey på Youtube. Jeg har voldset hans videoer i min singletid. Og der er bare noget visdom at hente. Men hvorfor er det altid svært at følge de råd, man selv giver sine veninder:P

 17. Altså jeg er helt enig! Men må så også sige, at jeg er blevet noget så grundig snydt på den konto… Min kæreste var langsom til at svare og ikke særlig ivrig i det hele taget når det kom til at kommunikere på SMS, snap, messenger osv – det er han Iøvrigt stadigvæk ikke! Efter vi havde set hinanden hver weekend i en tre måneder var han inviteret til min 30 års fødselsdag, og jeg skulle møde hans forældre samme weekend – jeg gav ham alle muligheder for at baile, fordi jeg tolkede hans manglende skriverier, som manglende interesse. Men istedet kom han dagen før min fødselsdag og hjalp mig med alt det praktiske, og efter mødet med hans familie fik jeg det smukkeste guldarmbånd i fødselsdagsgave af ham – så jeg havde tolket ham 100% forkert! 😅 Det kan ske at han trods alt er in to you, men det er også første og eneste gang jeg har oplevet det!❤️

 18. Som udgangspunkt er jeg fuldstændig enig i de ting du skriver. Men lige pt. skriver jeg med en fyr, som svarer ufatteligt langsomt. Men han indrømmer, at han gerne vil skrive med mig og også gerne vil se mig en dag. Men lige nu har han travlt.
  Og selvfølgelig går de tanker du selv skriver om igennem mit hoved. Og måske er der bare ikke mere i det, end at man skriver lidt sammen og så er det dét. Men han virker rar og jeg håber at se ham ‘live’ inden længe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *