Jeg har stadig ondt i hjertet

kærestesorg

Nu er det ved at være et par måneder siden at mit forhold gik i stykker og min kæreste (som nu er med et X foran) tog sine ting og flyttede ud af vores lejlighed, ud af mit liv. Vi var kærester i næsten 7 år, flyttede sammen nogle uger efter vi havde mødt hinanden, delte personlige ting og bankkonto, fik en kat, købte en bil, købte et hus. Han var min bedste ven igennem alle de år, min elsker, min helt store kærlighed. Men. For der er jo et men, når nu vi ikke er kærester mere. Det gik ikke. Kærligheden kom på en alt for hård prøve, måske var vi for unge, måske var det bare slet ikke meningen at vi skulle være sammen hele livet.

Det værste ved at være alene (udover det her) er klart at jeg har en enorm skyldfølelse overfor ham. Jeg er så ked af, at han skulle opleve den store sorg og det kæmpe traume det har været at finde min lillebror død. Og leve med at jeg for altid er forandret, at jeg græd og skreg i et helt år, aldrig siden har været lykkelig, sådan helt nede i maven. Og på den anden side ved jeg også at jeg aldrig havde klaret det uden ham. Han har støttet mig som ingen andre, holdt ud, givet mig omsorg, plads, rummet min vrede, sorg, fortvivlelse.

Min far sagde: “Måske mødtes i to for at hjælpe hinanden noget af vejen. Nu har i begge lært en masse ting som i kan bruge i hvert jeres liv fremover. I har hjulpet hinanden på mange måder, skat“. Det er klogt sagt og det gør ondt helt inde i hjertet at skrive det her indlæg. Jeg skriver det fordi jeg ved, hvor meget det betyder at vide at man aldrig er alene. Heller ikke med kærestesorg. Måske er du i samme båd som jeg? Hvis du er – så hold ud! Så gør jeg også.

42 kommentarer til “Jeg har stadig ondt i hjertet”

 1. Jeg har stadigvæk kærestesorger. Jeg min eks og jeg gik fra hinanden for 6 måneder siden. Det hjælper så ikke, at jeg har været alvorlig syg med spiseforstyrrelse i de 6 måneder, hvor jeg virkelig har haft brug for ham. Vi ses dog stadigvæk som venner, men jeg savner ham af hele mit hjerte. Men, som min kloge mor siger, man skal kysse mange frøer før man finder prinsen, det har hun jo ret i.

 2. Hej søde Mathilde!
  Åh hvor jeg forstår din frustration og alle dine mange følelser.

  Jeg er selv ved at gå igennem det samme, dog ‘kun’ efter 4 år. Puh hvor er det hårdt. Jeg tænker selv konstant over hvad jeg kunne have gjort anderledes, hvorfor det dog skete og om det måske bare ikke var meant to be, som jeg ellers troede og håbede fra dag 1.

  Det er hårdt, men forhåbentlig kommer vi ud på den anden side!!

  Mange tanker til dig <3

 3. Hej Mathilde!

  Jeg har stået samme sted som dig, efter 5,5 år sammen. Jeg troede også, at han var min eneste ene og sjæleven, men det sluttede (meget brat, endda), og jeg var meget langt nede i 2 måneder, hvorefter det begyndte at blive bedre dag for dag.
  Jeg kan så fortælle, efter 1 år og 4 måneder, er jeg kommet over på den anden side. Det HAR taget meget lang tid, og jeg tænker da stadig på ham i ny og næ, men ikke længere med det lille stik i hjertet, og slet ikke med samme følelser.

  Det skal helt sikkert nok blive bedre. <3

 4. For pokker, Mathilde.
  Nogle gange er du så personlig, at man bliver helt klam bag skærmen. Du er stærk og modig. Må din hjerte blive helt igen og må du undlade at træde på LEGO-klodser i dette liv.

 5. Hold ud. Det er SÅ hårdt, men for hver eneste dag der går, tager du et lille skridt i en lysere retning.

 6. Kære Matilde
  Jeg føler virkelig med dig. Du skal vide, at jeg synes det er SÅ sejt af dig, at du ikke giver op på trods af den modgang livet har givet dig indtil videre. Derudover, så synes jeg det er utrolig flot af dig, at du ikke foregiver, at det hele bare kører på skinner, som så mange andre gør, og deler ud af både de positive og de negative følelser du oplever i dit liv.
  Jeg tør slet ikke tænke på, hvis jeg kom ud for de samme ting som du, for jeg tror ærlig talt ikke, at jeg ville kunne klare det oveni den bagage, jeg har i forvejen.

  Mange knus til dig, og tak for din evige ærlighed – og et pisse smukt indlæg, som gjorde helt ondt nede i maven.

 7. Alle som ligger med sorger af den ene eller and form – hæng i, ved tunnelen kan være lang og ved af erfaring at der er lys forenden af den.

  Matilde – Du er en sej kvinde, der villigt åbner op og deler ud fra hjertet.

  ❤Bylouise.dk

 8. Camilla Chistensen

  Jeg synes uden tvivl DU er den sejeste blogger i hele blogland (og jeg læser alverdens blogs hver dag) Selvom jeg ikke kender dig, er jeg sikker på, at du, om nogen, klare livets kriser! Dit forliste forhold var en del af livets prøvelser, og nu er du klar til livet på en ny måde.

  Love <3

 9. En forbundsfælle

  Du er ikke alene. Vi boede sammen, han var min bedste ven og jeg troede, at vi skulle gå hele vejen. Han ville så finde sig selv – uden mig. 6 år. Det gør ondt! Så tak fordi du viser, at du stadig kan være ked af det. Det er vi andre, der også er.

 10. Jeg er også fuldstændig knust.. Knust fordi min kæreste valgte at sætte vores forhold på pause i forgårs.. Det føles som om det er helt slut, og vi har stoppet kontakten til hinanden i lidt tid, for at se hvor det kan føre hen.. Og jeg er knust. Virkelig inderligt knust..
  Så dit indlæg var lige præcis hvad jeg manglede; det at vide at jeg ikke er alene.. Jeg prøver virkelig at hang in there, men det er så skide svært..

 11. Kære Matilde

  ….. Tak for dine altid ærlige indlæg. Har godt nok ikke kærestesorger, men ihhh hvor jeg føler med dig/jer begge 2. Sidder i sofaen fyldt med tårer og alligevel også fyldt med kærlighed hvor i har Helt sikkert elsket/været der for hinanden.
  Kæmpe knus

 12. Jeg har stadigvæk kærestesorger. Jeg min eks og jeg gik fra hinanden for 6 måneder siden. Det hjælper så ikke, at jeg har været alvorlig syg med spiseforstyrrelse i de 6 måneder, hvor jeg virkelig har haft brug for ham. Vi ses dog stadigvæk som venner, men jeg savner ham af hele mit hjerte. Men, som min kloge mor siger, man skal kysse mange frøer før man finder prinsen, det har hun jo ret i.

 13. Hej søde Mathilde!
  Åh hvor jeg forstår din frustration og alle dine mange følelser.

  Jeg er selv ved at gå igennem det samme, dog ‘kun’ efter 4 år. Puh hvor er det hårdt. Jeg tænker selv konstant over hvad jeg kunne have gjort anderledes, hvorfor det dog skete og om det måske bare ikke var meant to be, som jeg ellers troede og håbede fra dag 1.

  Det er hårdt, men forhåbentlig kommer vi ud på den anden side!!

  Mange tanker til dig <3

 14. Hej Mathilde!

  Jeg har stået samme sted som dig, efter 5,5 år sammen. Jeg troede også, at han var min eneste ene og sjæleven, men det sluttede (meget brat, endda), og jeg var meget langt nede i 2 måneder, hvorefter det begyndte at blive bedre dag for dag.
  Jeg kan så fortælle, efter 1 år og 4 måneder, er jeg kommet over på den anden side. Det HAR taget meget lang tid, og jeg tænker da stadig på ham i ny og næ, men ikke længere med det lille stik i hjertet, og slet ikke med samme følelser.

  Det skal helt sikkert nok blive bedre. <3

 15. For pokker, Mathilde.
  Nogle gange er du så personlig, at man bliver helt klam bag skærmen. Du er stærk og modig. Må din hjerte blive helt igen og må du undlade at træde på LEGO-klodser i dette liv.

 16. Hold ud. Det er SÅ hårdt, men for hver eneste dag der går, tager du et lille skridt i en lysere retning.

 17. Kære Matilde
  Jeg føler virkelig med dig. Du skal vide, at jeg synes det er SÅ sejt af dig, at du ikke giver op på trods af den modgang livet har givet dig indtil videre. Derudover, så synes jeg det er utrolig flot af dig, at du ikke foregiver, at det hele bare kører på skinner, som så mange andre gør, og deler ud af både de positive og de negative følelser du oplever i dit liv.
  Jeg tør slet ikke tænke på, hvis jeg kom ud for de samme ting som du, for jeg tror ærlig talt ikke, at jeg ville kunne klare det oveni den bagage, jeg har i forvejen.

  Mange knus til dig, og tak for din evige ærlighed – og et pisse smukt indlæg, som gjorde helt ondt nede i maven.

 18. Alle som ligger med sorger af den ene eller and form – hæng i, ved tunnelen kan være lang og ved af erfaring at der er lys forenden af den.

  Matilde – Du er en sej kvinde, der villigt åbner op og deler ud fra hjertet.

  ❤Bylouise.dk

 19. Camilla Chistensen

  Jeg synes uden tvivl DU er den sejeste blogger i hele blogland (og jeg læser alverdens blogs hver dag) Selvom jeg ikke kender dig, er jeg sikker på, at du, om nogen, klare livets kriser! Dit forliste forhold var en del af livets prøvelser, og nu er du klar til livet på en ny måde.

  Love <3

 20. En forbundsfælle

  Du er ikke alene. Vi boede sammen, han var min bedste ven og jeg troede, at vi skulle gå hele vejen. Han ville så finde sig selv – uden mig. 6 år. Det gør ondt! Så tak fordi du viser, at du stadig kan være ked af det. Det er vi andre, der også er.

 21. Jeg er også fuldstændig knust.. Knust fordi min kæreste valgte at sætte vores forhold på pause i forgårs.. Det føles som om det er helt slut, og vi har stoppet kontakten til hinanden i lidt tid, for at se hvor det kan føre hen.. Og jeg er knust. Virkelig inderligt knust..
  Så dit indlæg var lige præcis hvad jeg manglede; det at vide at jeg ikke er alene.. Jeg prøver virkelig at hang in there, men det er så skide svært..

 22. Kære Matilde

  ….. Tak for dine altid ærlige indlæg. Har godt nok ikke kærestesorger, men ihhh hvor jeg føler med dig/jer begge 2. Sidder i sofaen fyldt med tårer og alligevel også fyldt med kærlighed hvor i har Helt sikkert elsket/været der for hinanden.
  Kæmpe knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *