Om at være venner med sin X

IMG_6566

O og jeg gik fra hinanden i slutningen af januar og vi har ikke været uvenner på noget tidspunkt. Vi var kærester i næsten 7 år og bedste venner. Og det er noget som vi begge gerne vil holde fast i – derfor ses vi stadig. O har købt en lejlighed tæt på min og vi ses jævnligt. Det er hyggeligt, sjovt, dejligt og svært. Jeg er så glad for at jeg har fået lov til, at beholde ham i mit liv. For han er den sødeste og dejligste fyr jeg kender og han har en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg havde egentlig aldrig troet, at jeg kunne være venner med min ekskæreste – men jeg er virkelig glad for at vi kan. Det kan også være svært og udfordrende – der er ting som vi ikke taler om, fordi det vil gøre for ondt. Der er ting som jeg ikke vil vide – og sådan har han det sikkert også. Men vi kan være venner, bruge hinanden, støtte og hjælpe hinanden på samme måde, som da vi var et par. Og det sætter jeg stor pris på. Det betyder virkelig alting for mig.

Kan du være venner med dine ekskæreste(r)?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *